06 noiembrie 2014

Cartea calatoare

Saptamana trecuta am primit cartea calatoare de la  Carmen (multumesc Carmen si scuze daca ti-am dat emotii prin tacerea mea, am avut o saptamana plina- plina, n-am prea dat pe la calculator:))


Cartea aceasta in doua volume eu am citit-o in doua zile (nu va zic cum a fost, Carmen a scris mai multe si mai frumos despre ea decat as putea eu s-o fac), acum este randul meu sa o dau mai departe. Are atasat de coperta un plic cu numele celor care au citit-o deja si au expediat-o spre citire, ultimul nume este al meu.
Acum intrebare: DORESTE CINEVA SA CITEASCA ACEASTA CARTE? 
Nu stiu cum au facut ceilalti, Carmen a facut biletele pentru toti cei ce s-au aratat doritori de a citi si apoi a tras la sorti. Eu as face altfel, sper sa nu supar pe nimeni, dar asta e alegerea mea...PRIMUL VENIT PRIMUL SERVIT!

Acum ma duc sa impachetez cartile pentru cel mai grabit cititor :)

6 comentarii:

  1. Sunt eu oare prima? Vedem... Mi-ar placea sa fiu...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, Catrinel, chiar esti prima. In curand vor pleca spre tine cele 2 carticele. Pe cei care ar fi dorit si ei sa le citeasca ii invit sa stea cu ochii pe blogul tau, pentru ca si tu o vezi da mai departe, deci mai au o sansa :)

      Ștergere
    2. Yaaaayyyyy! Ce bucuroasa sunt! Sunt bucuroasa fiindca mi s-a parut foarte interesanta ideea cartii calatoare. In afara ca trebuie trimisa mai departe cat mai repejor exista vreo alta regula?

      Ștergere
    3. Super sa nu-mi fi scapat mie, dar alta regula nu este. Ah, sa-ti treci numele in tabel si data expedierii.

      Ștergere
  2. Foarte frumoasa! Eu am citit-o cand a aparut cu revista si o recomand cu caldura :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Alina, cu ce revista a aparut? Eu sunt mai nestiutoare asa... :)

      Ștergere