16 iunie 2014

Am fost la sezatoare

Sambata am dat curs unei invitatii si am participat la o sezatoare. Ati citit bine, sezatoare, si nu oriunde, la conacul Bellu din Urlati. Sa mai zica cineva ca facebookul asta nu are si partile lui bune, uite, asa am cunoscut-o eu pe Carmen, cea care a organizat sezatoarea si care a fost atat de draguta sa ma invite la acest placut eveniment. 
La conac nu fusesem niciodata, chiar imi doream sa merg, auzisem ca e foarte frumos. Mi-a placut gradina/parcul imens care inconjoara conacul, verdeata multa, flori, pasarele, ce sa mai... ambianta propice unei sezatori.









La sezatoare... numai lume faina!
Nu cunosteam pe nimeni (inafara de copilu' meu mic si prietena din dotare :)) dar parca ne stiam de cand lumea, am descoperit pasiuni comune, fie ca e vorba de cusut, de crosetat, de impletit, toata lumea avea un hobby legat de lucrul manual. 


De la cei  mai experimentati...




...pana la incepatori







... cred ca toata lumea a apreciat aceasta sezatoarea






Poate doar jumatatea mea mai mare sa se fi plictisit (ce sa-i fac daca nu si-a luat si el un ac si-o ata de acasa, panza ii dadeam eu:)), dar spre norocul lui a avut aparatul foto la dispozitie si nenumarate fotomodele de pozat




Mie imi pare rau ca am stat cu nasul in cusatura si nu m-am ocupat si eu de fotografiat, sa fi aratat aici pe indelete, fiecare ce facea. Pozele le-am lasat pe seama copiilor si a sotului pentru ca eu mi-am fixat un target greu-greu de atins, vreau sa termin ia asta pana pe 24 iunie. Da, stiti deja, nu-s chiar cu toate tiglele pe casa... Eu sper, de-o fi posibil o fi, de nu... n-au intrat zilele in sac. Ia asta este (in sfarsit!) a mea si nu, nu e modelul ala complicat pe care-l visez, termenul era prea scurt pentru aceea, am ales ceva simplu si delicat, la asorte cu fetele mele.


 La sfarsit am facut o poza de grup pe prispa conacului.
(Mi se pare ca mai plecasera dintre participante, ca am fost mai multe)


La sfarsit de tot am vizitat foisorul conacului, care foisor gazduia o expozitie de arme foarte vechi si una de ii, tot asa, foarte vechi. 
Acolo n-am avut voie sa facem poze, deci nu pot sa va arat nimic, trebuie sa ma credeti pe cuvant ca am vazut ii foarte vechi la care cred ca s-a muncit cu lunile, daca nu cu anii.

Chiar daca n-am avut sosetele rosii, chiar daca n-am urcat pe munte, uite ca si  weekend-ul asta mi-am incarcat pana la refuz bateriile pentru saptamana ce abia incepu.

Saptamana frumoasa si spornica sa avem!!!



12 comentarii:

  1. Ce fain! Sunt un pic geloasa. :)
    Ati baut si socata promisa pe FB? :D :P
    Spor la treaba si sper ca pe 24 sa te vad imbracata cu ea!
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am baut si socata si sirop de trandafiri (o minunatie!!!) am mancat si prajituri de casa... Stii ce m-a uimit foarte tare? Copiii mei (fii-mea cu prietena ei) au pus si ele mana pe cusatura (acasa nu prea sunt dornice) si cand au venit bunatatile ma asteptam sa faca pauza si sa dea iama prin ele. Nici vorba, erau mai interesate sa progreseze la viitoarele lor semne de carte decat de prajituri. Cred ca si pe acolo umblau extraterestrii din aia de-ti schimba copiii.
      Si de ie, daca o fi gata o fi, daca nu, nu. Am ce imbraca pe 24 deci nu e asa grav daca n-o termin.

      Ștergere
  2. Minunat! O initiativa superba! Felicitari organizatoarei si participantilor. Pe langa faptul ca fiecare a mai invatat cate ceva, e imbucuratoare socializarea si ideea de noi prieteni cu obiective comune.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, a fost foarte placut! Am avut noroc si de vreme frumoasa, ploaia a inceput dupa ce am plecat noi, deci da, a fost o zi reusita!

      Ștergere
  3. Foarte frumos, un minunat sfârşit de săptămână, spor la cusut ia !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, asa a fost, un minunat sfarsit de saptamana! MUltumesc!

      Ștergere
  4. Ce bine v-ati mai petrecut!!!!
    Mi-ar place si mie la asa o sezartoare in asa loc minunat!
    Por la cusut!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Sa stii ca e fain la sezatoare, mai ales in asemenea loc. De-ai fi ma aproape te-as lua si pe tine la urmatoarea :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Frumoasa intalnire,am ratat-o(te-am recunoscut in pozele puse de Carmen,sa stii)

    RăspundețiȘtergere
  7. Da, cum? Prin excludere? Sau dupa ie? :)

    RăspundețiȘtergere