23 iunie 2014

I love monday

Imi place lunea pentru ca pot sa cos din nou! Duminicile stau ca pe ace. Iisoara mea sporeste in model pe zi ce trece, imi place din ce in ce mai mult, cred ca e pentru prima oara in viata cand imi pare rau sa termin o ie. Acum chiar m-as fi bucurat sa am patru maini, ca aveam patru maneci de cusut, deci petreceam mai mult timp cu ia asta. Hm, dar daca ma gandesc bine, dupa cum ma stiu eu, as fi cusut cu toate cele patru maini si tot atunci as fi terminat ia, deci nu, las' ca e bine asa!


Vremea asta de acum, o sa supar pe multi, mie-mi place! Daca am de ales intre o zi cu canicula si una ploioasa, o aleg pe cea din urma. Asta si pentru ca stiu ca or sa vina si zilele cu cuptorul dat pe max, iar mie nu-mi place sa ma coc in suc propriu la 40 de grade.
Un pic, un pic de tot m-a deranjat totusi vremea in week-endul asta, ca nu stiam daca e vreme de mers la tara sau de stat in casa. Sambata ploaie, duminica dimineata soare si frumos, deci ne-am suit in masina dornici de o zi in mijlocul naturii, cu mers descult prin iarba, cu cocotat in copaci, pardon pomi fructiferi. Numai ca dupa ce am ajuns noi, abia am avut timp sa-mi fac rondul prin gradina, pe la cirese (s-au trecut in pomi, ca nici nu s-au copt de-atata ploaie si frig), pe la zmeurica (abia acum incepe sa se coaca), pe la cotetul gainilor (mai, n-a vrut niciuna sa oua!!!) ca s-au si strans nori fiorosi deasupra capului. Unii au avut totusi timp sa se ascunda in frunzis, sau macar au incercat...




Ar trebui sa luam lectii  de la aceasta lacusta, maestra in arta camuflajului.
Maestra, maestra, dar tot a depistat-o aparatul meu... 


Cum va spuneam, nori negri s-au strans deasupra capului, ne-au cam taiat din elan si ne-am intors acasa mai devreme decat preconizasem. Nu inainte de a trece pe la prietena mea care avea ceva sa-mi arate. A inceput a doua ie, bravo ei, sunt mandra de ea (si bineinteles de mine, ca ma stiti cat de modesta sunt :))

Nu-i bai, vacanta e lunga, mai gasim noi zile insorite sa le petrecem la tara. Acum va fi si mai frumos ca se intrevad niste sezatori pe cinste.

Vacanta si vara frumoase sa avem!!!



8 comentarii:

  1. Abia astept sa-ti vad ia gata :) Nu te supara ca termini de lucrat. Sunt convinsa ca vei incepe alta. Sa ai spor!
    PS. Vezi ca maine e sarbatoare (iar) :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Cat de curand sper sa o pot arata lumii. Nu ma supar, dar ia asta imi devine tot mai draga cu fiecare impunsatura. Poate asa e normal...
    Uf, da, stiu, maine e sarbatoare, nu se coase, ne plimbam sau ceva... :)

    RăspundețiȘtergere
  3. un weekend care chiar daca a fost ... gri, a fost cald si vesel :) Acum, ai sase zile penru ie - abia astept sa vad rezultatul final al imaginatiei si talentului tau.
    O saptamana spornica iti doresc! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De fapt cinci zile, ca azi e sarbatoare... Saptamana frunoasa si tie, Carmen!

      Ștergere
  4. Ia ta va fi superba. De abia astept sa o vad!
    Ce draguta e domnisoara ta catarata in mar! Ufff! Am senzatia ca le vor creste viitoarelor generatii niste degete mari luuuuuungi. :))
    Va pup dragilor!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si ia ta va fi la fel. Uite, nu inteleg de ce crezi ca vor avea dete lungi urmasii nostri...
      Pupam si noi!

      Ștergere
  5. VACANTA PLACUTA ,FETELOR!!!

    Si pe la noi e inca gri,abia pot face cate ceva in gradina,dar ai dreptate or veni si zile de cuptor si nici mie nu-mi place sa fierb in suc propriu.:)))
    Ieri nici curent,nici net n-am avut,asa ca am citit dupa placul inimii.:)Doar baietii erau suparati(lipsa meciuri,jocuri,pe calculator,etc ,etc...),dar le-am spus sa se apuce si ei de citit ca nu-i deranjeaza nimeni,pot citi pana vine seara.:))Vezi sa nu!
    Abia acum s-a apucat Teddy sa-si faca ordine intre cartile si caietele de-a XI-pea.:))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La mine e chiar pe invers. Ioana a zis ca ea vrea o vacanta fara nicio-nicio tema. Dar cand a vazut cat are de citit si ca are si de completat un caiet de vacanta de 200 de file s-a apucat inca de saptamana trecuta de treaba. A facut ea o socoteala si cu 20 de file pe zi in 10 zile scapa de caiet. Si prima carte a terminat-o inainte de sfarsitul scolii. Eu ma bucur, cel putin la faza cu cititul.
      Ah, si legat de curatenia printre caiete, noi am avut o surpriza ieri cu un ghiozdan, nu zic care, care mi-a fost inmanat "mami, in ghiozdanul meu e ceva" si proprietara a zbughit-o. Nu stiu ce credea ca e, adevarul e ca arata ciudat, era moale si miroasea a acru, dar o jivina care musca nu putea sa fie, nu? Erau caisele ce i le pusesem ca desert intr-una din ultimele zile de scoala si acum devenisera o pasta. Da, ghiozdanul ala necesita un tratament facial :)

      Ștergere