31 decembrie 2014

Miercurea fără cuvinte (ultima din 2014)

Explorând Sibiul ziua și noaptea









14 comentarii:

  1. Foarte frumoase imagini! Mi-ar placea sa mai vizitez Sibiul!
    La multi ani!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și înca pozele nu arata chiar fidel frumusețea Sibiului. E un oraș deosebit!

      Ștergere
  2. Explorare placuta si La multi ani !!!!!!!!!!!!!! cu drag, Ioana :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La multi ani, Ioana! Gata cu explorarea, ne-am întors acasă.

      Ștergere
  3. Ce frumuseteeeeeee! câta bucurie mi-ai facut cu aceasta postare :)) Poate ca ti-am mai spus, dar eu am locuit 30 de ani în Sibiu... Locuiesc de 14 ani în Augsburg.
    Te pup ♥ An nou fericit!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-am știut ca ai locuit în Sibiu, citisem eu ceva la tine pe blog dar bănuiam doar ca acolo ai făcut facultatea. Poze am făcut mult mai multe, în postarea precedentă sunt poze cu ornamentele din Piață Mare, nu știu dacă le-ai văzut. Frumos Sibiul! Sunt bucuroasa ca mi-am îndeplinit dorința de a-l vizita pe timpul sărbătorilor de iarna, îl văzusem numai vara. Un an nou grozav îți doresc, Carmen!

      Ștergere
    2. M-am nascut la Bucuresti, am locuit chiar si un an în Buzau înainte de a ne stabili în Sibiu, tatal meu era ofiter. Am început clasa întâi în Sibiu, am urmat liceul cât si facultatea la Sibiu, m-am maritat si am adus fetele pe lume la Sibiu... Practic, as putea spune ca mi-s din sighi' (traducere din ardeleneasca: sunt din Sibiu) Te pup

      Ștergere
  4. La multi ani!
    http://inkandlacedesigns.blogspot.com.au/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La multi ani, Lorena! Îți doresc un 2015 plin de surprize, plăcute bineînțeles, poate și o ninsoare ca acasă, cum ar fi ☺?

      Ștergere
  5. Acum vad ca nu a aparut comentariul meu ! Cred ca ori am iesit prea repede din pagina, ori sunt eu ametita, dar sigur am vazut postarea ! :)...
    Felicitari pentru fotografii: sunt minunate. Recunosc locurile si chiar ma bucur sa le revad ! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E posibil ca eu sa fi fost amețita, sa fi apăsat alt buton, "sterge" în loc de "publica", că și eu îmi aminteam ca mai am de răspuns la un mesaj care a dispărut. Dacă e asa îmi cer scuze, nu a fost cu intenție.
      Eu nu am fost decât de trei ori în viata mea la Sibiu dar de fiecare data mi-a plăcut. Chiar și înainte de 89, acum ce sa mai zic, l-am și găsit "îmbrăcat" de sărbătoare, n-are cum sa nu placa.

      Ștergere