21 martie 2012

Ultimul martisor... cred

Ultimul martisor din anul acesta. N-am putut refuza invitatia de a participa la un alt concurs, de data aceasta pe Scrapper in Romania, http://scrapper-in-romania.blogspot.com 
Sunt o capsunica romaneasca. Nu va uitati ca-s alba, sunt doar un PUI de capsunica! Pana la vara ma si inrosesc ma si indulcesc iar de aroma... nici nu vreau sa amintesc. Na, c-am facut o rima. Capsunica poeteasa, cine a mai pomenit? 

15 comentarii:

  1. E foarte frumoasa! Succes la concurs!

    RăspundețiȘtergere
  2. Si prinsa frumos pe ie:D! pe deasupra.
    E superba! ma bucur mult ca ni te-ai alaturat la provocare!
    bafta:D
    rux

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc, Rux! Ma bucur ca ai remarcat ia. Cred ca am lucrat un an la ea (din lipsa de timp).

    RăspundețiȘtergere
  4. Multa bafta! E tare frumoasa. Mie asa imi place sa mananc capsunile... mai verzi :D Te pup!
    Tu ai capsuni cataratori? Daca nu ai...ai vrea? :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Catrinel, eu nu mai am capsuni de niciun fel. Am pus anul trecut, nu s-au facut decat cateva si apoi le-am scos pentru ca, la piticania mea de gradina, mi se parea o risipa sa tin locul ocupat cu capsuni pana in vara viitoare (am pus cateva fire de rosii, ardei si telina). De capsuni cataratoare am auzit eu ceva ceva... nu stiu prea multe despre ele, dar uite, o sa gugalesc si o sa-ti spun daca as vrea. Ai tu?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Căpşunile puse în primul an nu rodesc mult. Cred că trebuia să mai ai un pic de răbdare. Într-adevar să pui căpşuni într-o grădină mică nu e foarte bine căci iau mult din spaţiu şi se întind ca nebunele. De aceea şi eu am optat pentru căpşuni căţărători. Aşa cum ţi-am zis şi la mine pe blog îţi voi trimite când voi avea mai mult curaj să ies pe afara că acum mi-e un pic teamă dupa răceala asta. Te pup!

      Ștergere
  6. Wow ce idee! Foarte frumos si imi face o pofta de capsuneeee... Mult succes!

    RăspundețiȘtergere
  7. Suc de capsuni? Nu stiu daca merge suc de capsuni, dar o dulceata... mmmm!!! Tocmai am desfacut ultimul borcan si zau ca-mi venea sa-l pup cand am dat de el in camara, credeam ca nu mai e niciunul.

    RăspundețiȘtergere
  8. Foarte imbietoare capsunica ta, si poeteasa,nici nu-ti vine s-o mananci cand se coace. Bafta la provocare! (eu am si uitat de blogul asta,dupa ce participasem si eu de vreo 2 ori anul trecut,asa mi-am reamintit si eu).

    RăspundețiȘtergere
  9. Sa stii ca mi-e foarte draga poeteasa mea, dovada: chiar acum o am in piept. Multam de urari!

    RăspundețiȘtergere