22 martie 2014

Imi cos singura o ie - Tutorial, ajur in zig-zag

Buna dimineata! V-ati baut cafeau? Nici eu, o bem impreuna, da? V-am spus ieri ca mie-mi plac mult boboceii rosii si ca drept dovada i-am si terminat!


Intre cele doua randuri de model vine intercalat un rand de ajur. In mod normal ar trebui sa facem ajurul pe care l-am facut la poale, sa nu incarcam ia cu mai multe ajururi. Ajurul de la poale, am spus si o repet, nu e un lucru obisnuit sa se faca acolo, dar eu asa am avut materialul deja cusut si mi s-a parut interesant sa continui asa, pentru a face tutorial si pentru acel ajur – 01
Intre cele doua randuri de model o sa facem ajurul in zig-zag, sau gaurele duble in zig-zag, sau gaurele strambe, asa cum le-am pomenit eu denumite la mine acasa. 

Ajurul asta in zig-zag seamana foarte mult cu găurele duble  pe care le-am facut acum ceva zile, sunt doar putin-putin diferite. Sper sa se inteleaga din poze.



















Asa arata la final


Eu acum am fugit, ca am lucruri importante de facut :)
Spor in toate sa aveti dar mai ales la cusut!

7 comentarii:

  1. Ce frumos capata contur ia ta...Superb! Sa ai o zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce fain e! Imi place sa imi beau cafeaua cu tine. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Si mie imi place sa beau cafeaua aici cu tine! Asta o spun pentru toate cele care isi sorb cafeaua la sezatoarea mea. Tin minte ca in copilarie toate femeile care participau la o sezatoare, dupa ce-si terminau ceasca de "nechezol" o intorceau cu fundul in sus pe farfurioara care avea deja un servetel pus pe ea. Ce ne mai amuzam cand incepea una din femeile mature sa-si dea cu parerea despre ce vedeau acolo in zatul de cafea. Pana si noi copiii ne dadeam seama ca multe lucruri "ghicite", aveau, surprinzator, legatura directa cu ce tocmai se povestise. Era amuzant. Cateodata ni se dadea si noua voie sa ne dam cu presupusul despre ce se "citea" in zatul de cafea. Mda, vremuri frumoase...

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc mult de tot.
    Cu ajutorul acestui tutorial cos o ie pentru mezina familiei.

    RăspundețiȘtergere
  5. Mura in gura,mai ușor si mai Bn explicat nu se putea!

    RăspundețiȘtergere