01 ianuarie 2012

Nimic deosebit

Abia ne-am intors din oras, ne-am facut plimbarea de seara. Am facut putintica miscare ca asa numai cu mancare si trandaveala nu se mai poate. Ne-a inghetat nasul dar ne-am bucurat la intoarcere de caldurica din casa. Peste masa de seara cred ca o sa sarim, am spalat niste struguri.

Maine facem o escapada la Bucuresti, mergem la cinematograf. Firicica si-a exprimat inca de prin vara dorinta de a merge cu tot familionul la un film 3D. Sper sa ne distram, va spun eu la intoarcere...
Asta a fost prima zi din 2012. Nimic deosebit!

10 comentarii:

  1. La multi ani si multumesc pentru gandurile frumoase, pe care ti le intorc, cu mult drag! Distractie placuta, maine, la Bucuresti!

    RăspundețiȘtergere
  2. LA MULTI ANI si un an plin de impliniri !

    RăspundețiȘtergere
  3. Poate nu e nimic deosebit, dar e frumos sa petreceti timpul in familie. Sigur va veti distra la filmul 3D. Sotul a pus la tv-ul din casa un film dintr-asta si a fost fain...imi inchipui ca la cinema e si mai frumos!
    Pupicim!

    RăspundețiȘtergere
  4. Sper ca v-ati simtit bine la Bucuresti si ati reusit sa vedeti filmul preferat in 3D. Prima zi a Noului An a tercut destul de usor; au mai ramas 364 de zile :)))

    RăspundețiȘtergere
  5. Neaparat sa vedeti filmul "Aventurile lui Tintin" e superfrumos ! :))

    RăspundețiȘtergere
  6. Praf de stele, multumesc de urari, un an bun si tie!

    RăspundețiȘtergere
  7. Catrinel, raspund cu intarziere, cred ca stii ca inca sunt o ignoranta, n-am aflat ce-i cu aia trei de D. N-a fost sa fie, data viitoare!

    RăspundețiȘtergere
  8. Alina, da, ne-am simtit bine la Bucuresti chiar daca n-am reusit sa vedem film 3D. Dar cum zicei si tu, mai sunt inca vreo 300 si ceva de zile, timp berechet sa vedem :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Borg, am trecut filmul asta pe lista de cautari. (S-o gai si pe net? :))

    RăspundețiȘtergere