02 ianuarie 2012

Fuseram la film

Fuseram la film. N-a fost sa fie 3D, pentru ca tot ce era disponibil ori nu era pentru copii ori fusesera vizionate de copilasii mei (cu gradi, cu scoala...). Ca sa vezi, eu sunt singura din familie care nu a trecut prin experienta asta cu trei de D. S-a votat si majoritatea a hotarat ca e acceptabil si filmul ala cu veveritele cantacioase (Alvin si veveritele3). Noi am vazut acum ceva vreme primul film de genul asta si stiu ca ne-am amuzat. Dupa aia a aparut si continuarea care pe mine nu m-a mai amuzat atat de tare. Ce sa-i faci, e ca un sirop pe care il mai diluezi cu un pic de apa. Iar ce-am vazut noi azi a fost  continuarea continuarii. Deci... nici urma de sirop, doar apa chioara, pentru ca nu poti dilua un siropel la infinit, nu? Dar shiiit, nu le spuneti fetelor mele, ele au iesit entuziasmate, cel mai tare film ever!
Prea multa muzica, mie imi plac lucrurile clare, vreau sa stiu din start: ma duc la film sau la concert? Cand se canta intr-un film pe mine ma apuca motaiala. Am zis ca e totusi un lucru bun, in timp ce cantau veveritele alea pitigaiate eu faceam economie de vedere. La un moment dat insa mi-a fost greau sa-mi mai deschid ochii chiar daca imi dadeam seama ca se reluase dialogul. Zic, las' ca-i mai tin un pic inchisi oricum nu pierd nimic, si ce credeti, m-am trezit cand imi dadea cineva un cot in spinare (cel putin asa am crezut) si eu nu stiam unde ma aflu. De fapt nu era cot, era genunchiul vecinului din spate care se proptise de scaunul meu. Noroc cu aceasta intervetie, ar fi fost penibil sa incep si sa sforai. 
A fost totusi o zi faina pentru ca i-am indeplinit dorinta Mariei de a merge cu intreaga familie la cinematograf, fetele s-au distrat de minune si unde mai pui ca ne-am intalnit si cu nepoata mea preferata, singura de altfel, si cu prietenul ei. Pana sa inceapa filmul ne-am impartit in doua tabere, fetele cu fete si baietii cu baieti. Baietii s-au dus sa-si clateasca ochii prin magazinele cu haine si bijuterii iar noi fetele ne-am extaziat in fata aparatelor electrocasnice, gen televizoare, masini de spalat, plasme, expresoare de cafea, etc... CE? M-ATI CREZUT!? Evident ca a fost taman invers. Fetele s-au intors cu niste bijuterici simpatice de la H&M, cadou de la verisoara lor preferata (singura de altfel).

Acum ar fi frumos sa ma duc sa-mi beau ceaiul  pe care scumpul meu sot ni l-a pregatit si sa retrocedez ce-am ocupat abuziv, respectiv scaunul din fata calculatorului. Noapte buna!

4 comentarii:

  1. M-am amuzat citind postarea asta, pentru ca stiu ca si Razvan era cat pe-aci sa adoarma, numai ca nu putea probabil din cauza doamnei din spatele lui care ii citea copilului subtitrarea cu voce tare (prea tare as putea adauga eu) :)))) Cat despre mine, eu m-am simtit bine, pentru ca eram cu voi, pentru ca ma uitam la Pufoasa si ea zambea... :) M-am bucurat enorm sa va vad pe toti si una din dorintele mele pe anul 2012 ar fi sa va vad mai des :) :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai sa facem ceva, domnule, sa se indeplineasca toate dorintele astea pe anul 2012, ca-s numai dorinte una si una :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Chiar funny! Am fost toata familia, ne-am intalnit cu rude preferate, am hoinarit prin mall, am tras si un pui de somn :) ce sa-ti doresti mai mult? La multi ani si tie, Cristina!

    RăspundețiȘtergere