08 martie 2016

Luată prin surprindere

Ieri când tăiam pâinea pentru sandvișurile de pus la ghiozdane mi-am aruncat ochii spre calendarul din perete. Ooooh,  mâine e 8 martie, am avut eu o revelație. Acuma nah, dacă autoritățile sunt luate prin surprindere în fiecare iarna de prima zăpadă mai consistenta,  am și eu voie sa fiu luată prin surprindere de ziua femeii. 

N-am nicio tresărire pentru aceasta dată, atâta poate legată de cadourile/florile ce trebuie cumpărate (enervant cuvântul ăsta "trebuie") și care,  eu neștiind măcar  în ce zi suntem,  evident nu le-am cumparat. Dar am noroc,  fetele au crescut,  pentru profesoare s-au organizat cu colegii, n-a mai fost nevoie de implicarea părinților. Aaaaleluia!

As mai fi avut de făcut un  cadou. Nu știu niciodată ce să iau, persoana e greu de mulțumit, rar folosește sau poartă ce primește, nu-și dorește nimic, dacă întrebi are nevoie doar de sănătate,  și cum o sursă pentru așa cadou nu am găsit...

Așa... Deci a mai rămas pe listă doar o persoană, azi egoistă, eu! Am asa niște idei...  dar văd eu până la urmă  cu ce o să mă surprind ☺

Vă pup,  fetelor, aveți grija de voi! 



8 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Nu am reușit nicio surpriza, ca asa o figura sunt... M-am dat tinerica și flexibila și am crezut ca pot sa fac și eu ce fac fetele și am cam rămas înțepenită de mijloc, deci n-am mai ieșit în oraș asa cum îmi propusesem. Deci atâta surpriza am reușit să-mi fac eu mie. Dar lasă că mi-au făcut alții surprize, și colorate și parfumate și dulci.

      Ștergere
  2. La multi ani :D!!!!
    Vai ce flori frumoase <3! Le ador!!
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și mie îmi plac mult floricelele astea și ma bucur ca le am în casa, ma înveselesc de cate ori dau cu ochii de ele.
      La mulți ani, draga Ruxi!

      Ștergere
  3. La multi ani! O primavara minunata!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc frumos, Carmen! Primăvară frumoasa și ție!

      Ștergere