19 februarie 2015

MAMIGHEM

Citeam intr-o zi ca s-a descoperit un miriapod care are pana la 750 de picioare. Saptamana asta mi-ar fi placut si mie sa fiu miriapod. Sa lucrez cu toate cele 750 de maini, sa termin tot ce mi-am propus. Ups, miriapodul are picioare, nu e bine, sigur s-ar fi gasit cineva sa spuna "parca ai lucrat cu picioarele". Las' ca e bine asa cu doua manute (relativ) harnicute. 
Nu pot sa va zic mai mult ca stric niste surprize, dar pot sa va arat ce am descoperit in "depozitul" meu de materiale. Daaa, am o groaza de cutii si cutiute, cu tot felul de materiale. La cutiile cu gheme nu am umblat de cativa ani si cautand ieri ceva prin ele, ce sa vezi? Pe una din cutii, unul din copii, cam banuiesc eu care, a scris si desenat ceva, cu muuult timp in urma cred. Pe mine m-a amuzat teribil.




Daca nu intelegeti textul, va spun eu: 
"Toate ghemele vor la MAMIGHEM"

Stiati ca si ghemele au o mamica a lor? Tz-tz-tz, aveti scapari!

7 comentarii:

  1. Fetele tale sunt delicioase si va iubesc!

    RăspundețiȘtergere
  2. Răspunsuri
    1. E ca și când as fi deschis o căpsula a timpului. Sa nu uit ca am una și în pod, pentru generațiile viitoare, a zis copilu' mic.

      Ștergere
  3. Frumos moment cand descoperi asa comori. Mai sapa, nu stii niciodata ce surprize vei avea :)
    Pupam fetele (pe toate trei)!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Surprizele astea vin când nu te aștepți. Dar ar trebui sa mai mut birourile, pe acolo ascundea Ioana biletele cand era mica, cine știe, o mai fi ascuns unele de care nu am dat ☺

      Ștergere
  4. Adica, "ghemele lui mami"... inventive fetele tale, sa-ti traiasca !

    RăspundețiȘtergere