12 februarie 2016

Pe indelete

Am lipsit un picuț de pe aici, dar motivat, mărgelăria mă solicită multe ore pe zi, dar nu mă vait ☺.
Cum spuneam în postarea precedentă, aproape toate mărgelele și-au găsit mămici adoptive. Cele mai râvnite au fost de departe oițele cu ghemele lor. N-aș fi crezut, mai ales că le-am făcut așa în joacă și nouă ne-au plăcut, credeam eu, pentru că însemnau ceva pentru noi (ne aduceau aminte de Maria bebelușă, cum zicea ea că oaia ne dă lapte și ghem) și nu mă așteptam să placă si altora. Uite ca au fost îndrăgite și de alți ochi și acum trebuie să mai fac încă două șiraguri similare.

La fel de îndrăgiți au fost și macii. Împreună cu macii au plecat și "Gheisele"Mărgeluțele galben-negre au fost concepute special pentru cineva care exact asta a dorit: margele galben cu negru,  sa le fac cum vreau eu.  Ce-mi mai place când se lasă lumea pe mâna mea... (Acum lucrez la o brățara pentru ele) 


Margelele cu note muzicale le-ati mai văzut,  am refăcut șiragul și acum și pentru el fac o brățară asortată.După mine cele mai delicate sunt margelusele crem, concepute special mai cuminți, ca să poată fi purtate la fel de bine și de o domnișoară dar și de o doamna mai serioasă. 
Singurul defect pe care li-l găsesc eu este poza, care nu reflectă exact culoarea reala. 


Acum vă las, mă așteaptă niște mărgeluțe să le  lăcuiesc :)

Vă reamintesc că puteți verifica disponibilitățile și puteți comanda aici:
https://www.facebook.com/handMADEina


7 comentarii:

 1. Răspunsuri
  1. Ma bucur ca îți plac ☺. Și mie mi-a plăcut mult sa ii fac, de aceea chiar acum lucrez la un nou sirag pe fundal alb. Cei pozați au fundal vernil, nu știu dacă în poză se vede asta.

   Ștergere
 2. Ce de frumuseti!Nu e de mirare ca ai ramas fara ele!
  Sunt din lemn?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Mulțumesc Gianina!
   Nuuu, nu sunt din lemn, doar mărgeluțele intermediare, acelea, mici. Cele mari sunt din ceramica de modelaj, rotunjite manual bucată cu bucată ☺☺

   Ștergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

   Ștergere
  3. Super!Si eu am facut din ceramica...de fapt asta e noul meu job :D modelator in ceramica

   Ștergere
 3. Mulțumesc Luiza! Da, am ceva răbdare, dar doar cu lucrurile care-mi plac mult de tot ☺

  RăspundețiȘtergere