10 septembrie 2015

Cum am câștigat o zi pierdută

În zilele astea de sfârșit de vacanță am tot oscilat intre a lăsa fetele să  doarmă cât vor ele,  și a le face un program cât de cât apropiat de cel de la începerea școlii, că, mă gândeam eu, o sa fie greu să se trezească la 7 dacă acum se trezesc la 10 sau chiar mai tarziu. Încercări. Uneori am reușit,  alteori nu.  
Azi nu am mai depus niciun efort,  în niciun sens.  După o noapte în care nu prea am dormit fiindcă nu m-am simțit bine,  spre dimineață am adormit,  și am dormit.. și am dormit pana la 12, când a venit copilu' mic la mine. Ți-e foame?  "Nu."  Vrei sa ne uitam la un film? "Bine." Hai bagă-te aici plapuma lângă mine.  
Și ne-am uitat la o comedioara cu Pierce Brosnan pana când au început sa ne chioraie matele de foame. Atunci am hotărât să ne facem de cap până la capăt. Am dat sa se înregistreze filmul și am plecat amândouă la bucătărie unde în 20 de minute am făcut doua pizza (aveam blaturi cumparate),  o ciocolata caldă ei și o cafea mie și am venit cu toate astea la mine în dormitor.  Deci da,  am mâncat în pat,  cu ochii în televizor, am ciocnit cafeaua mea cu ciocolata ei,  tot în pat.  A fost ziua "Singur acasă...  cu mama",  cum a zis foarte încântată Ioana.  Am uitat de tot ce aveam planificat pentru ziua de azi, oricum nu ma simțeam în stare sa fac ceva și mi s-a părut binevenita aceasta pauza de la... de la orice.  
Și dacă ma întrebați pe mine,  câștigată a fost aceasta zi pierdută! 

12 comentarii:

  1. Is cele mai frumoase zile pierdute!

    RăspundețiȘtergere
  2. ai facut cea mai grozava alegere, si eu as fi facut la fel, fara discutie! :))

    RăspundețiȘtergere
  3. O zi mama si copilu' mic nu poate fi decat o zi castigata! E acel lucru simplu care face deliciul vietii...nu?

    RăspundețiȘtergere
  4. Bucura-te cat mai mult de "zile piedute"... peste ani, o sa-ti aduci aminte cu drag de ele !

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce pofta mi-ai facut de o astfel de zi. N-am crezut in viata mea ca voi zice asta, dar astept iarna. :) Va imbratisez pe toti de la mic la mare si de la mare la mic.

    RăspundețiȘtergere
  6. E pe aproape și iernicica... Patru îmbrățișări și de la noi ☺!

    RăspundețiȘtergere
  7. Modul ideal de a "pierde" o zi. :P
    Ce-as mai pierde si eu asa cateva ore :D.
    Pupici cu drag :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Păi.. nu doare, sa știi, ba dimpotrivă Te înfășori într-o păturica făcută de Buni și te faci ca nu nu știi în ce zi ești ☺☺

      Ștergere