19 mai 2013

Ce te faci?

Ce te faci dacă nu-ți ajunge grădina să-ți pui căpșuni?

Te faci... grădină suspendată




sau... grădină la ghiveci


11 comentarii:

  1. Asa de frumos arata ca parca nu m-as indura sa le culeg!!
    (se poate si la jardiniera, avem una bucata rosulie pe langa altele verzulii!)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai dreptate, se poate si la jardiniera, avem si din acelea doua, nu le-am pozat ca erau in umbra cand am avut "sedinta foto" cu celelalte. Maria, iti urez ca jardinierele sa fie inlocuite cu o bucata zdravana de pamant in jurul casutei mult visate :)

      Ștergere
  2. Suuuuper! Tu ti-ai facut gradinuta suspendata cu capsunele? Faina ideea! Ai spatiu si nici nu se mai strica capsunile cand stau pe pamant. Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  3. Asa e! Deja fetele au mancat primele capsunele din productie proprie. Pupam si noi!

    RăspundețiȘtergere
  4. Sa nu-mi spui ca sunt adevarate!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nuuu, stai linistita, nu exista asa ceva, ca le-am mancat ieri pe toate :) Ce, nu le-ai vazut suspendate cand ai venit la mine?

      Ștergere
  5. Ce super idee! Mai vazusem dar m-am lenevit si n-am facut, chiar treaba cu bidoanele suspendate e de mare efect. Ma incanta mai ales fatul ca nu se mai strica, stand pe pamant.

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu n-am avut mari asteptari de la bidoane, cutii de plastic, jardiniere, dar mi-a oferit cineva capsunile, n-am putut sa le refuz si am recurs la aceste improvizatii, dar stii ce? tocmai bidoanele, cutiile si jardinierele au dat roade, cele puse direct pe pe pamant, foarte slabut...

    RăspundețiȘtergere
  7. :) Ce frumoase sunt!
    Ma rog, erau...ca inteleg ca au ramas fara rod :))
    Ingenioasa solutia!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ei, nu-s chiar fara rod. Au disparut capsunile rosii din poze, dar intre timp s-au inrosit altele. Chair azi am cumparat niste capsuni de la piata si am mancat in paralel cu cateva din "suspendate". Muuult mai aromate si mai dulci cele de la bidon. Mai mititele, dar mai gustoase, pe cuvant!

      Ștergere
  8. am vazut suspendarea si in sere in olanda/belgia. Pt ca aici e ceva mai frig(tarile sunt mai la nord decat romania), in sere apuca sa se coaca, si etajeaza astfel productia in sere.... avantaje: nu sunt pline de pamant, se incalzesc mai repede ( plasticul de la ghiveci, in cazul tau bidonul), doar atentie la ... udat si pisici :)

    RăspundețiȘtergere