30 mai 2013

Să cântăm dară

În ultima vreme m-am ocupat simultan de multe lucruri, de aceea și am multe "proiecte", cum îmi place mie să spun, începute și neterminate. (Cel mai rău e că sunt în întârziere cu anumite comenzi, îmi cer scuze aici, în scris, pentru acest lucru.) Mărgele albe așteptă cuminți să prindă culoare, o față de pernă (a Pufoasei) așteaptă și ea să fie terminată, o pisicuță își așteaptă rândul, vrea să stea neapărat pe un tricou și apoi am o mulțime de bucăți  de material textil din care vreau să croitoricesc ceva, nu spun ce, rămâne de văzut dacă o să și reușesc. S-ar putea să fie cam îndrăzneț acest ultim proiect, îmi dau și eu seama că e mai pentru avansați în ale croitoriei, și știu că ar trebui să încep cu ceva mai mititel, dar o să văd... că eu sunt expertă în a trage maieul peste palton :) 

Dar să nu mai pierdem timpul, iată ce au mai produs mâinile acestea două:
Mărgelele din ceramică de modelaj sunt rotunjite integral manual,  pictate cu vopsele acrilice, lăcuite cu lac pe bază de apă, nontoxic, accesoriile metalice sunt argintate. Lungimea desfășurată: 40 cm. 
În lucru sunt și niște cerceluși asortați acestui colier....(Gata mintenaș :))

8 comentarii:

 1. MI-NU-NA-TE!
  Sunt superbe!!!
  De abia astept sa vad ce mesteresti deoarece mor de curiozitate.
  Sunt foarte bucuroasa ca nu te-ai lasat de margelit. Te imbratisez cu mult drag!

  RăspundețiȘtergere
 2. Multumesc, Catrinel, ma bucur ca-ti plac! Pupici!

  RăspundețiȘtergere
 3. Spor la lucru! Sper ca cercelusii sa iasa la fel de cantatori si incantatori si sa se armonizeze cu colierul. M-ai facut curioasa cu croitoricitul la ultimul proiect...stau pe aproape!

  RăspundețiȘtergere
 4. Aoleu... eu si gura mea cea sparta... Acuma chiar o sa am emotii stiind ca niste ochi de expert vor fi prin preajma cand o sa postez din incercarile mele croitoricesti. Dar, cum zice românul, curaj găină că te tai :)

  RăspundețiȘtergere
 5. dragute! chiar tare dragute! elegante si totodata vesele!

  RăspundețiȘtergere
 6. Buna!!!Si colierul si cercelusii sunt absolut superbi!!! Intrebarea mea este daca pot sa-i comand si cum se face?
  Multumesc,
  Simona

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Draga Simona, margelutele si cerceii le-am facut prin mai. Imi pare rau sa-ti spun ca deja si-au gasit stapana. Pot insa sa le refac daca doresti neaparat. E deajuns un mesaj aici sau un mail pe irina.popescu08@gmail.com

   Ștergere