06 aprilie 2012

Premiul III

Casutica mea, martisorul participant la Concursul National de Martisoare a luat premiul III. M-am bucurat foarte tare mai ales ca a fost "ales"  de  o comisie, un comitet, sau asa ceva, si nu votat. Eu cu votarile nu ma mai impac, ca nu mai stiu sigur daca lumea voteaza cu ce-i place sau cu prietenii mai mult sau mai putin virtuali.
Astazi am ridicat de la posta si premiul, un chit pentru confectionat felicitari, foarte interesant, sper ca in curand sa-mi gasesc timp si inspiratie sa ma apuc de lucru. Diploma era insotita de acest text plin de sensibilitate:

“Draga Irina, martisorul tau este atat de delicat, de plin de amintiri rascolitoare, vorbind despre copilaria noastra, a fiecaruia dintre noi in parte, dar si despre joaca, primavara, bucurie, incat ne-a cucerit  de indata. Iti multumim din tot sufletul pentru efortul si dorinta ta de a te alatura noua tuturor in acest concurs, dar mai ales pentru disponibilitatea ta de a sustine un gest atat de plin de semnificatie pentru primavara romaneasca: martisorul!
    Te asiguram, inca o data, de admiratia si incantarea care ne-a oferit-o martisorul Casuta bunicilor – o miniatura atat de delicata insotita de detalii alese.
   Misiunea noastra nu a fost una usoara, datorita multumii si diversitatii de lucrari bine realizate, migalite, din materiale deosebite, cu toate acestea, martisorul tau a rezonat, la unison, in sufletele noastre cu aceeasi vibratie: a copilariei!
      Te felicitam, asadar si te imbratisam cu toate inimile!”





Va multumesc si eu!

8 comentarii: