08 aprilie 2012

8 de 3 ori

Astazi m-am hotarat, imi schimb numarul norocos (nu aveam unul!) si daca pe viitor o sa ma intrebe cineva de am un numar norocos acum cu siguranta pot spune 8. Bine, e o cifra nu un numar, ca sa fim foarte corecti.
Mi s-a intamplat de-a lungul timpului sa ma inscriu la diverse concursuri, giveaway-uri, dar de blog sau ce nume or mai fi avut. Din acelea la care se extrage castigatorul cu random nu stiu cum. La cateva am si castigat, respectiv la trei. Stiti care e marea, dar marea coincidenta? La toate trei am fost a 8-a participanta inscrisa, deci domnul random a extras cifra 8.
Azi, 8 aprilie, a fost extras din nou nr.8, si iar eram eu inscrisa la acest numar. Cum sa nu devin superstitioasa, cum?

8 comentarii:

  1. ia uite ce scrie domnul doctor Vasvari azi, la a 18-a postare pe luna aprilie: http://vasvarialexandru.blogspot.com/

    e ciudat tare ...

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitări! Şi eu am participat de mai multe ori la chestii de astea. Nu am câştigat niciodată aşa că am decis să nu mai particip.

    RăspundețiȘtergere
  3. Asa decisesem si eu, pana am castigat prima oara, adica anul trecut. De atunci zic, ei, na, ce-am de pierdut? Si iacata cifra 8 mi-a purtat noroc.

    RăspundețiȘtergere
  4. Felicitari din nou si te astept cu adresa pentru livrare.
    O zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  5. Ooooh, Alina, nu m-am prins ca al tau era blogul acela, daca ai mai multe bloguri... Adresa ti-am scris-o de aseara pe adresa ce ai postat-o la concurs, o fi intrat in spam. Oricum ti-o mai trimi acum inca o data. Multumesc frumos!

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu dupa ce m-am pupat pe Johnny Logan am decis ca si 11 e numarul meu norocos :D. Altfel, am crezut mereu ca e 9,si e si asta. Cred c-ar trebui sa tin si eu o condica,sa vad,chiar asa, paricipasem si eu la Scrapper atunci,si luasem un loc in primele 3, cred ca tot 9 era,sau ceva cu 9,aproape sigur.Si pe printul Charles l-am vazut pe 27 (adica 9), si e deja noroc ca am aparut si eu intr-o 9, nu? :D Dar citeam de curand intr-o carte de numerologie sa fim atenti la asta,ca sunt unele numere care ne influenteaza viata.
    Felicitari si pt.concursul cu martisor!
    si Paste fericit! :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Irina dragă, credeam că te-am speriat și nu mai vii în vizită pe la mine. Mă bucur că nu s-a întâmplat așa. Eu n-am prea ținut cont de numere, decât prin facultate când am picat două examene (singurele mele restanțe în cinci ani) și ambele au fost pe 13 iunie (ani diferiți). După aceea era scandal mare dacă mai voiau colegii mei să fixeze un examen pe aceasă dată. Și s-au mai întâmplat niște chestii în zile de 13, așa că da... sunt cam superstițioasă legat de numărul ăsta. În rest, numere norocoase, n-avusei, până acum când apăru acest 8 de 3 ori. Dar știi cum se spune... orice minune ține 3 zile. Paște fericit și ție și familiei tale!

    RăspundețiȘtergere