21 decembrie 2011

Ciocolata sau om de zapada?

Eu le vreau pe amandoua. Si copiii la fel, cu siguranta. Stie cineva  o vraja prin care sa transforme o ciocolatica delicioasa  intr-un om de zapada? Eu stiu... eu stiu... Uite-asa:



N-as fi vrut sa divulg acest "secret" (nici nu-mi apartine, l-am descoperit pe Youtube) pentru a nu strica surprizele pe care vreau sa le fac de Craciun. Dar pentru ca e un truc la indemana oricui si pentru ca fetele mele au fost extaziate cand au vazut micii omuleti, m-am gandit ca aceasta idee simpla poate ajuta si alti "intarziati"  asa ca mine. Intarziati in confectionarea micilor surprizele am vrut sa spun. Nu e greu de facut, sigur gasiti pe youtube tutorialul. E nevoie doar de ciocolata (de foarte buna calitate zic eu, altfel pentru ce atata munca?), hartie alba, ceva autocolant alb sau lipici, fetru sau ce aveti in dotare (eu am folosit un material supraelastic) pentru caciulita si fular, carioci pentru ochisori nasuc si nasturi. Modelul original avea "fatada" scoasa la imprimanta, dar am zis ca daca e handmade handmade sa fie...

Nu prea stiam eu pe unde sa scot camasa, dar... am scos pentru inceput  palaria. Si bine am facut pentru  ca lucruri magice au inceput sa se intample:



Asa arata colectia mea de oameni de zapada, pe care o sa-i impart cu drag si ornamentele pentru bradul personal din dotare care speram sa fie tot handmade, daca ne-om mobiliza odata si-om trece la actiune (ma refer la intreg familionul.) Nu disperam, mai e ceva timp, printre cozonaci si sarmalute si un colind pe la tara, speram sa realizam si cel mai "tare brad de Craciun care a existat vreodata" (Asa a zis Firicica).

Spor la... orice ati face! Sunt aici (din cand in cand) daca nu va iese vraja cu ciocolata si omul de zapada.

6 comentarii:

  1. Ce frumos arata:D!! Sarbatori fericite cu multa sanatate va doresc:)!!

    rux

    RăspundețiȘtergere
  2. Hei, ti-ai revenit :) ti-a ajuns pauza,vad.Misto ideea, foarte fain arata cadourile.Sarbatori fericite si dulci!

    RăspundețiȘtergere
  3. Multummesc Gya, multumesc Irina! La multi ani si voua!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce idee haioasa! :) Trebuie sa o incerc si eu! :D Te puup :*

    RăspundețiȘtergere