21 iunie 2011

Cu mainile curate

Film regizat nu de Sergiu Nicolaescu ci de moi :).
In distributie: Firicica, Pufoasa si Jumatatea mea mai mare.
Actiunea filmului : moi, ajutata de o scara, o tarnica si de un carlig, dupa trei ore petrecute in ciresii din curtea parinteasca am prezentat familiei minunata recolta de cirese negre si pietroase (cam putine, ca nu erau toate coapte, a trebuit sa culeg selectiv). Pentru ca existau o groaza de alte trebi care ma asteptau am hotarat ca ciresele respective sa le MANCAM PUR SI SIMPLU si ce-o ramane, de-o ramane, sa facem compot pentru la iarna. Reactia familionului la scenariul conceput de mine: "si dulcetica?" Bun, cine vrea dulcetica ajuta la scos samburii. Zis si facut, toata lumea a participat, mai putin regizorul, adica moi, ca aveam alte trebi, v-am mai zis.


Scenariul a fost destul de lejer, au fost permise si improvizatiile. Cineva a zis: dar tu de ce esti asa de curata? Imediat a inceput "palmuiala" astfel ca la sfarsit toata lumea era manjita de "sange" de cireasa, ca asa e in filme, nu? La ei e suc de rosii, la noi e suc de cirese. Castigati noi!


Pufoasa, care a descoperit ca vrea sa se faca veterinar, a testat rezistenta puilor la cursa de o mie de metri fara garduri si a facut un control stomatologic catelului, ocazie cu care a descoperit ca are vreo patru carii si nush'ce probleme pe la gingii. Bleah!

Asta e filmul nostru de duminica. Scuzati regizorul, e incepator!

9 comentarii:

  1. Frumos filmul :) ..sper ca e serial..ca vreau sa vad ce se intimpla cu restul cireselor :))) care sant inca necoapte.

    RăspundețiȘtergere
  2. Si cand te gandesti ca e doar primul episod;).bafta regizorului si la mai multe astfel de ...filme!
    Nu cred ca va prinde iarna dulcetica voastra de cirese.La cat de mult s-a muncit la ea,asa de repede se va manca!:)
    Medic veterinar?Cel mic al meu,Mark,daca transez puii,ca doar stau la tara, si, cand nu am ce pune in oala,jap capul de la un pui sau gaina sau cocos...asta fost ultima crima;),sta langa mine si examineaza fiecare organ al "mortului" si vrea sa se faca chirurg,dar asta numai pana cand ajunge la oale ca atunci schimba repede pe bucatar:)...
    Cine mai stie ce-o sa fie!:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Ba nu-l scuz deloc, ca tare priceput s-a dovedit a fi! :) Subscriu si eu la ce-a zis Ninu! Serial sa fie, ma gandesc, ca prea avem curiozitati :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Ninule, nu cred sa fie serial. Probabil ciresele acum sunt toate coapte, dar si pline de carnita. Eu din astea nu pot face dulceata sau... ceva.
    Dar probabil voi mai povesti aici despre sederile noastre la tara.

    RăspundețiȘtergere
  5. Angi, eu mereu zic: ce ne-am face noi fara copiii astia? Maaaare plictiseala ar fi...

    RăspundețiȘtergere
  6. Sveea, tu esti o draguta. Regizorul asta e vai mama lui, dar probabil e bun si el la improvizatii :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Ii multumesc regizorului pentru film:)!!

    RăspundețiȘtergere
  8. Hai ma, daca stiam ca te vei cocota tu in cires sa le culegi, veneam si eu sa te ajut...la mancat! :)) Nu de alta, dar am rau de inaltime, eu ma urc si pe un scaun si ametesc :)) Ok, am inteles, Pufoasa vrea sa se faca veterinar, dar Firicica ce vrea sa se faca?:D

    RăspundețiȘtergere
  9. Ma ajutai tu la mancat dar cred ca ai fi primit si un rol in film si nu unul de figurant, intelegi ce vreau sa zic. La sfarsit ai fi avut si tu mainile pline de "sange".
    Firicica voia sa fie scriitoare si designer de moda. Vad ca azi a ales doar ultima, nush' de ce.

    RăspundețiȘtergere