15 februarie 2011

Va pregatesc cadouri de Dragobete

Aseara spuneam ca o sa daruiesc rama foto din postarea precedenta. Noaptea a fost un sfetnic bun (sau nu, ziceti voi :)) si iata cu ce idee m-am trezit. O sa daruiesc rama impreuna cu alte cateva cadouri confectionate de mine (deja lucrez la ele). M-am gandit si la cateva reguli, poate o sa le mai completez pe parcurs cu ajutorul vostru, n-as vrea sa fie totusi prea obositor pentru voi. Tot ce vreau este sa vad ca va place lucrul facut de mana, ca sunteti fani handmade. Daaa, asa o sa se si numeasca concursul "Sunt fan handmade". Treaba mea e sa pregatesc cadourile iar voi va trebui sa:

1* postati pe blogul personal o poza cu un obiect confectionat manual, nu neaparat facut de voi, poate fi primit in dar, mostenit, etc.

2* sa faceti trimitere catre blogul meu la postarea cu concursul (va fi cat de curand, deci nu asta!)

3* sa lasati un comentariu pe blogul meu la postarea cu concursul in care sa-mi puneti link-ul catre poza cu obiectul handmade pe care ati ales-o si expus-o pe blogul vostru. (Mi-ar face mare placere daca ati scrie doua vorbe despre obiectul respectiv, daca inseamna ceva deosebit pentru voi, daca l-ati facut personal, daca e amintire de la o persoana draga, dar asta nu e obligatoriu)

Momentan la asta m-am gandit. Tragerea la sorti o sa se intample pe 24 februarie (daca tot vorbiram de Dragobete) si as vrea sa se faca in mod clasic, adica doua degetele de fetita sa extraga dintr-un bol un biletel, sau mai multe. Asta presupune sa aveti incredere in mine si fetele mele, la noi NU SE FRAUDEAZA ALEGERILE! "Gardieni" mai buni decat fetele mele nu cred sa existe. Doar un exemplu va dau... Acum ceva vreme Maria nu a vrut sa intre la Metro pentru ca acolo era un afis pe geam cum ca nu au voie copiii sub 6 ani. Ea avea 5 ani ceva. Eu i-am spus ca nu conteaza lunile alea lipsa, ca n-o intreaba nimeni, ca ea oricum arata mai mare de 6 ani si la o adica poate spune ca i-a implinit. Raspunsul ei a fost: eu nu mint si vreau ca nici parintii mei sa nu minta! Scurt si la obiect. Asa ca mi-am facut cumparaturile in mare graba ca sa ma pot intoarce repede la copilul meu de 5 ani si ceva care ma astepta in masina.

Acum am nevoie de ajutorul vostru sa-mi spuneti cum v-ar placea sa procedez, sa fie atatia castigatori cate cadouri voi posta, sau sa fie un singur castigator care sa primeasca un cadou mai consistent?
Va reamintesc ca nu acesta este Startul concursului, am ales sa va informez mai devreme ca sa aveti timp sa faceti poze obiectului handmade cu care vreti sa participati la concurs. Eu sper ca cel tarziu pe 17 februarie sa postez cadourile si sa spun: START !

Cam asta e, daca am omis ceva va informez pe parcurs. Acum gata, ma astepta cadourile de confectionat...

6 comentarii:

  1. super idee, ina! eu zic ca ar fi mai frumos mai multi castigatori cu premii mai micute... doar ca asta inseamna mai multe pachetele de facut... asteptam startul! un pupic din brasov!

    RăspundețiȘtergere
  2. De abia astept!!!:)Din egoism...in speranta ca as castiga as fi tentata sa zic sa fie un singur cadou,dar cred ca cel mai bine ar fi sa fie mai multe,mai mici,dar asta ar insemna sa iti fie tie mai greu un pic.Te pupam!

    RăspundețiȘtergere
  3. Esti plina de idei,Ina.
    N-am uitat de tine,iar daca totul merge bine ,maine carticica pleaca spre tine:)
    Spor la treaba!
    :)daca ma lasa...timpul intru si eu in joc,iar daca nu eu deja am de la tine ceva frumos!

    RăspundețiȘtergere
  4. Diana si Catrinel, nu-i bai ca o sa fac mai multe pachetele. Cred ca pana la urma asa e cel mai bine, sa se bucure (sper!!!)cat mai multa lume.

    RăspundețiȘtergere
  5. Angi, concursul o sa dureze aproape o saptamana, poate-ti gasesti timp...

    RăspundețiȘtergere