14 februarie 2011

Ziua inDRAGOBEstitilor!!!

Valentin sau Dragobete? Va anunt din start ca eu am oroare de tot ce insemna violenta, asa ca nu vreau sa fiu arbitru la "meciul" asta. Nici macar spectator. Eu propun calea de mijloc... sa decretam Ziua inDRAGOBEstitilor!!!
Si pentru ca mi-am dat seama ca nu stiu mare lucru despre Dragobete (rusine sa-mi fie!) m-am apucat de gugalit si am aflat, printre altele, ca in ziua de Dragobete (24 sau 28 februarie, in functie de calendarul nou sau vechi), fetele si feciorii imbracati in straie de sarbatoare se intalneau in fata bisericii și plecau să caute prin păduri și lunci, flori de primăvară. Dacă găseau și flori de fragi le adunau in buchete si le pastrau pe tot timpul anului pentru a fi indragiti.
Mi-am facut si eu plimbarea imaginara prin paduri, imbracata cu cele mai alese straie ale mele si iata ce-am gasit:


Flori de fragi si o buburuza somnoroasa... De-acum stau linistita, daca se respecta traditia, VOI FI IUBITA TOT ANUL!!!

8 comentarii:

 1. Cu siguranta vei fi iubita tot anul :X Foarte frumoasa rama ta, sper sa isi gaseasca un stapan iubitor de flori si de primavara :)

  RăspundețiȘtergere
 2. :) Eu zic sa dai cu Raid pe buburuza aia sa nu pateze rama :)) ar fi pacat de rama ca e tare frumusica :).

  RăspundețiȘtergere
 3. Mai lipseste o poza potrivita pentru o asa rama frumusica!
  Ai dreptate!Tot anul sa fie!

  RăspundețiȘtergere
 4. Adriana, ai dreptate, cred ca nu am nevoie de flori de fragi ca sa fiu iubita... asa ca ma gandesc sa daruiesc aceasta rama. Acum e cam tarziu si inca nu vad clar cum o sa fac asta, ma gandesc zilele urmatoare si o sa anunt si pe blog

  RăspundețiȘtergere
 5. Niiiinule, cum sa dau cu Raid pe buburuza? Eu ma topesc dupa ele.

  RăspundețiȘtergere
 6. Da, Angi, o poza faina lipseste, sper ca nu pentru mult timp :)

  RăspundețiȘtergere
 7. Dragostea nu se poate cladi pe impostura si pe suferinta altora. Faptul ca nu-ti place violenta este o scuza a imposturii, vicleniei si lipsei de barbatie. Esti de-a dreptul gretos si jalnic in spatele pseudonimului de "Valentino", cu siropelile tale de dragobeti.

  RăspundețiȘtergere
 8. Dragul meu Anonim, cred ca ai confundat blogul. Mai cauta!

  RăspundețiȘtergere