08 februarie 2011

All I need is love...

Liniste, fetelor, acum vorbesc cu baietii...
Dragilor, cand va spun iubitele "all I need is love" sa stiti ca e adevarat, pe cuvant! V-as minti eu pe voi? Noi ca sa fim fericite chiar avem nevoie doar de dragoste... si de vreo doua-trei nimicuri in plus... nu mai mult de doua mii. Va intrebati de ce nu le mentionam si pe acestea?Tot din grija pentru voi, sunt asa niste fleacuri ca nu merita sa va incarcati memoria cu ele.
Eu m-am gandit sa va sar in ajutor si am strans laolalta cateva dintre nimicurile pe care, posibil, si le doreste EA. Am pictat pe margele casa mult visata, rochia adorata, declaratia de dragoste, oglinda, rujul, buchetul de flori, ceasca de cafea... si multe altele. Le-am insirat pe o panglica si i le puteti oferi PE TOATE ODATA!!!

Gata, fetelor, sper ca nu v-ati suparat ca v-am exclus din aceasta poveste, v-am scos basma curata de data asta dar pe viitor ati putea sa spuneti si voi "all I need is love & a few other little things".






3 comentarii:

  1. E pur si simplu adorabil! :) Recunosc ca sunt addicted to hainute, dulciuri, accesorii si multa multa afectiune, printre altele :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Dar LUI i-ai spus esentialul, nu? Adica despre... afectiune :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Daaa, stie el prea bine ce imi doresc...am grija sa ii spun eu mereu... :D

    RăspundețiȘtergere