14 noiembrie 2010

Tricotatul asta... ca mersul pe bicicleta

Nu ne-am vazut (citit) de ceva timp. Sa nu credeti c-am lenevit, am fost provocata, nu la duel ci la ceva mult mai greu, sa tricotez niste manusi. De fapt nu numai niste manusi, un set intreg: fular, caciula plus manusi. Cu fularul a fost usor, am mai facut si anul trecut, stiti, din acela cu ciucuri mari, caciula m-a speriat un pic fiindca nu am mai facut de mult, iar manusile... manusile nu stiu cum sa va spun... m-au ingrozit deadreptu'. Pentru ca nu am facut la viata mea decat doua perechi de manusi, cu mult timp in urma, pentru mine. Eu le-am purtat cu drag fiindca le muncisem eu si nu conta daca sunt sau nu perfecte. Acum situatia s-a schimbat, nu mai erau pentru mine, doamna/domnisoara care m-a rugat printr-un mesaj sa-i fac acest set n-a vrut in ruptul capului sa renunte la manusi, asa ca n-am avut ce face a trebuit sa-mi inving teama si sa ma apuc de tricotat manusi. A fost interesant ca in timp ce lucram imi aminteam ce am de facut desi la inceput nu-mi era prea clar. Asa ca am zis: iote domne, tricotatul asta... ca mersul pe bicicleta!
Dupa finalizare a urmat sedinta foto cu Pufoasa, care nush' ce s-a facut asa aricioasa cand e vorba de pozat, a trebuit s-o momesc cu ciocolata ca sa stea cum o asez eu. Pana la urma tot s-a bosumflat fiindca tati tot facea ture pe langa noi cu o stropitoare in mana si de cate ori trecea pe langa ea o stropea, sau se facea ca o stropeste, nu stiu, cert e ca a reusit s-o enerveze si sa-mi iasa fotomodelul bosumflat in poza. Initial am zis ca n-o fi bai, ca am facut o multime de poze, una bosumflata n-o fi foc. Culmea, cea mai reusita, in care se vedea tot fularul si nu era miscata a fost cea bosumflata, asa ca asta va arat: copil bosumflat imbracat in acadele



8 comentarii:

  1. O mananc pe Pufoasa ta cu ciucurei cu tot! :X E sweet rau, iar de set ce sa mai zic, absolut superb!

    RăspundețiȘtergere
  2. Beeeei, cine iti da tie voie s-o mananci pe Pufoasa? Vezi ca e o lista in asteptare, dar pana la tine n-o sa mai ramana nimic.
    Hai, lasa, nu face botic, iti opresc o urechiusa, bine?

    RăspundețiȘtergere
  3. Exceptional setul, superb, magnific,... Chiar zilele trecute vorbeam cu Zefi despre tine si ii spuneam ca probabil esti foarte ocupata cu comenzile venite din partea lui Mos Craciun din cauza asta nu mai scrii pe blog. Eu fiind convins ca niciunul dintre Elfii lui nu fac asa lucruri frumoase ca tine.
    De fapt chiar si eu am mare nevoie de o experta in crosetat :)
    Uite aci: http://ninulescu.blogspot.com/2010/10/caut-experta-in-crosetat.html
    Si daca ai timp si vrei negociem pe E-mail :)) :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Super!!!Chiar azi ma gandeam la tine.cand am vazut asta: http://vidafelicity.multiply.com/photos/album/28/Bichinhos_de_Pompom mi-am adus aminte de merisoarele tale.Poate vor fi o buna sursa de inspiratie pentru tine.

    RăspundețiȘtergere
  5. Draga Ninule, ai dreptate, e o perioada foarte incarcata asta de dinainte de Craciun. M-am uitat pe link-ul ce mi l-ai dat,tu chiar ai nevoie de o experta in crosetat (sau tricotat?). Eu nu sunt nici pe departe asa ceva, asa ca nu stiu ce sa zic de caciula aia... Tu stii ca eu nu ma avant la ceva ce nu am siguranta ca o sa-mi iasa bine.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ioana-Catrinel, multumesc ca te-ai gandit la mine. Chiar am vazut lucruri interesante pe site-ul ala...

    RăspundețiȘtergere
  7. Atat modelul cat si "Modelul" sunt la superlativ.
    Spor la traba!

    RăspundețiȘtergere