18 noiembrie 2010

Mandarine

Dupa "experienta" cu merisorul pufos care s-a transformat intr-o para, toata familia vine cu sugestii. De fapt multe din ideile pe care eu le pun in practica vin de la fetele sau de la jumatatea mea mai mare. Eu intreb ce-ar fi daca... si uite asa se porneste "sedinta", si fiecare mai vine cu ceva care sa imbunatateasca ideea de baza, sau chiar cu o idee noua fara legatura cu ce am zis eu initial si pana la urma ne batem palmele a victorie, adica "uite ce idee minunata am avut noi".
Cum spuneam, dupa experienta cu perele toata lumea a venit cu cate o idee mai usor sau mai greu de indeplinit. De ce nu faci tu si capsuni? Si am facut. Acuma tre' sa faci mere rosii. Si am facut. Dar de gutui ce zici? Neeah. Dar prune? Ar fi ceva... Dar portocale? Trebuie sa recunosc ca am zis ca-s prea greu de facut, dar lumea nu m-a crezut, asa ca mi-am stors creierii si iaca si portocalele, sau mai bine zis mandarinele ca-s ceva mai mititele.




Mandarina mea am postat-o la un concurs pe Breslo. Initial am vrut sa nu spun nimanui despre asta pentru ca vreau sa vad cui place cu adevarat acest ornament. Nu vreau sa ma uit acolo si sa vad 100 de voturi si sa nu stiu clar cui i-a placut cu adevarat si cine a votat doar pentru ca mi-e prieten, cunostinta, etc.
M-am razgandit insa, poate ca unii ar vota pentru ca le place ceea ce vad, dar cum sa voteze daca nu au habar de concurs? De aceea chiar va rog sa nu votati decat daca va place cu adevarat. Trebuie sa va spun ca si eu fac la fel, de cate ori primesc indemnul asta de "voteaza-ma", ma duc, ma uit, si daca-mi place votez, daca nu, nu. Asa mi se pare mie corect, sa castige cel mai bun, nu cel cu lista cea mai lunga de prieteni.


2 comentarii:

  1. Foarte dragute.Nu stiu cum reusesti sa le faci asa rotunde!?Elena

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna, Elena, ma bucur ca-ti plac mandarinele mele. Ele nu ies asa rotunde dar am eu grija (cu foarfeca si multa-multa rabdare) sa fie cum vreau eu.

    RăspundețiȘtergere