15 aprilie 2010

Voua?

Multa vreme am evitat unele bijuterii pentru ca aveam convingerea ca mie nu-mi vin. Dar facandu-le si probandu-le am auzit: ce bine-ti vin, de ce nu-ti faci si tie? Si am inceput sa-mi fac, dar tot nu am atatea bijuterii pe cat s-ar crede. Saptamana trecuta m-a uimit un prieten, (la genul masculin, da?) care a remarcat ca nu purtam cercei facuti de mine. Pai stai asa, ca nu mi-am facut cercei asortati tuturor tinutelor mele. Pai de ce? Pai nu stiu sa-ti raspund. De cele mai multe ori fac bijuuri pentru mine in ultimul moment, si in general lucruri foarte simple. Uite, odata trebuia sa plec la o prietena si pentru ca nu aveam niciun cercel asortat la bluza cu care voiam sa ma imbrac, am dat repede cu niste acuarele acrilice pe niste cercei pe care-i modelasem cu cateava zile inainte, i-am uscat cu uscatorul de par, i-am pus in ureche si am plecat. Prietenei mele i-am aratat o cutie plina de cercei si am pus-o sa aleaga perechea care-i place cel mai mult. Erau o groaza de cercei elaborati, la care lucrasem ore in sir (nu exagerez!). Ea s-a uitat la toti si in cele din urma a zis: mie astia imi plac, si a aratat spre cerceii din urechile mele, pe care, v-ati prins, nu-i mai am. Deci mai sunt si alti adepti ai simplitatii.
Zilele astea am facut un set (cercei si medalion) din scoici. Suna ciudat? Asa as fi zis si eu pana sa vad scoicile. Cine mi le-a dat a zis ca-s scoici de ocean, oricum arata altfel decat scoicile de la marea noastra cea neagra.


Dupa ce am facut cerceii i-am probat si fetele au zis: oh, dar se asorteaza foarte bine cu geaca asta a ta. De ce nu-ti faci si tie o pereche? Stiti ca aveti dreptate, chiar se asorteaza, pe spate scoicile au o culoare mata gri-kaki, exact ca geaca mea. Si mi-am facut si eu niste cercei, numai ca mai simpli.



Si-mi plac foarte mult. Voua?

2 comentarii:

  1. Sunt simple si frumoase scoicile tale,dar mai ales se asorteaza cu ...geaca:)).

    RăspundețiȘtergere
  2. Angi ai la ce sa-i porti? Pentru ca tocmai ai castigat niste cercei facuti din scoici. N-am zis in postare ca o sa fac cadou o pereche similara de cercei scoica primei "comentatoare", fiindca n-am vrut sa stric surpriza. Deci... adresa? Stai linistita, n-o fac publica.

    RăspundețiȘtergere