04 aprilie 2016

Relax, Enjoy, Have fun!

Casa noastra e o casa normala. Isi are obiceiurile ei, ca orice casa. Spre exemplu, in casa noastra cafeaua de duminica dimineata se bea in pat. E atat de vechi obiceiul asta ca nici nu mai stiu cum de a devenit atat de evident ca duminica dimineata e randul jumatatii sa sara din pat, sa mearga la bucatarie si sa se intoarca cu cafeaua aburinda si, daca exista, cu un biscuite, un fursec, un pateu, ceva... (Da, doar unul, pentru ca doar o persoana poseda un stomac mai sclifosit care  nu accepta cafeaua pe nemancatelea. V-ati prins, al meu.) Si daca intr-o vreme lucrul asta de intampla numai duminica, la un momentat dat am zis sa-mi incerc norocul si l-am trezit in cateva sambete cu "hai ca e duminca, e randul tau sa faci cafea", ca pana la urma asa a ramas, sambata si duminca, cu noaptea in cap, o tava aducatoare de bunatati se "teleporteaza" de la bucatarie spre dormitor.

Si fiindca veni vorba de tava, de foarte multa vreme i-am pus gand rau celei pe care o aveam. A fost ea frumoasa la vremea ei, dar i-a venit vremea de pensionare. Cand am vazut o tavita de lemn intr-un magazin nou aparut in oras, a fost dragoste la prima vedere. N-am luat-o imediat, nu stiu de ce, cred ca ma grabeam. Bineinteles ca la a doua vizita in magazin nu mai era, of, dar am inceput sa intru in toate magazinele de genul acela in speranta ca am sa gasesc tavita vietii mele. Si in cele din urma am gasit-o si ce m-am mai bucurat....

Am ajuns acasa cu tava si cu un buchet de narcise. Am lasat tava in camera fetelor sa vada si ele cand or veni de la scoala ca mi-am facut damblaua, am gasit in sfarsit tavita dupa care suspinam de ceva vreme, iar narcisele le-am impartit prin mai multe camere. Cand am intrat mai tarziu la ele, ce sa vezi? Cineva ii gasise o alta intrebuintare tavitei mele.


Cica o linisteste si o ajuta la temele.

Cred si eu, cu un asemenea mesaj...


Ce inima sa ai sa strici asemenea feng-shui? Mai ales ca ajuta la teme, auzi, un fel de meditator daca inteleg eu bine. :)

Noua nu ne ramane decat sa asteptam sa vina vacanta, sa se termine temele si sa recuperam tavita. Daca nu cumva atunci s-o dovedi utila si in alte indeletniciri copilaresti.

Dar ...RELAX... ENJOY... HAVE FUN...





16 comentarii:

  1. Daca nu e prea scumpa .... eu as spune sa nu astepti sa vina vacanta ca s-o recuperezi, ci sa-ti mai cumperi inca una (pentru cafea). ;))
    Mie-mi plac mult, mult tavitele de lemn, am si eu trei (diferite), dar simple, nu cu un mesaj asa de dragut.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu cred ca ar trebui sa-ti cauti alta tavita!
    Daca ajuta la teme, sigur ajuta si la joc!
    Zile frumoase si pline de relaxare!

    RăspundețiȘtergere
  3. Arata superb! Nu strica echilibrul copilului si apuca-te de umblat dupa alta tava. :D
    Va pup!

    RăspundețiȘtergere
  4. Fetelor, v-ați vorbit cu toatele sa îmi dați același sfat? Sau poate ca asta e concluzia logica la ce am scris eu... Mie de ce nu mi-o fi trecut prin cap? De fapt cred ca știu de ce, fiindcă tivita asta am găsit-o după lungi căutări, și numai era decât una în afara ei și aceea avea un defect. Dar dacă mai găsesc una ok am s-o aduc acasă ☺

    RăspundețiȘtergere
  5. Asa ma gandeam si eu...:))Daca ajuta la teme, de ce s-o strici cu caratul de cafea?
    pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, ar fi pacat sa o murdaresc de cafea, nu?
      Deci iar n-am tava...

      Ștergere
  6. manca-o-ar mama pe ea de fetita harnica! Ajuta la teme? Ajuta :D

    RăspundețiȘtergere
  7. Tava este superba,iar narcisele stau tare bine in acea vaza,parca le si simt mirosul:).

    RăspundețiȘtergere
  8. Da, e vremea narciselor și profit ca sunt piețele pline de ele, le tot reîmprospătează. Și, da, se mirosul în toată casa, pentru ca le am prin mai multe camere. Asta e frumos la primăvară ☺

    RăspundețiȘtergere
  9. Frumos mesaj, frumoase flori si mai ales imi place partea cu ...cafeaua la pat. Daca eu nu am pat, nu am acest "noroc". Si de fapt nu prea ma multumeste decat cafeaua ce o fac eu.
    Iubesc narcisele albe, aici nu gasesc decat galbene prin jardinierele din parcuri , unde le si admir.
    O primavara frumoasa Ina .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stai un pic așa... Cum adică n-ai pat?
      Narcisele albe sunt și preferatele mele. Cred ca și a țigăncilor de la piață, că văd că le vând mai scump decât pe cele galbene, deși nu prea înțeleg de ce.

      Ștergere
  10. Nu stiu daca tu ai mai gasit tava, dar eu mi-am gasit ursulet. :) De cand l-am vazut aici mi-a placut mult si mi-am dorit si eu unul la fel, nu conteaza ca am peste 30 de ani. L-am gasit vara asta, intr-o foarte scurta incursiune la Ikea, in Bucuresti, fara sa-l fi cautat si fara sa stiu ca ar putea fi pe acolo.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am gasit tava, numai ca am facut-o imediat cadou. Cea din poza este si acum in camera fetelor, cafeul meu tot cu tava de inox vine la pat.
      Ce dragut ca ai propriul tau ursulet! Adevarul e ca e tare simpatic :)

      Ștergere