27 aprilie 2015

Ultimele meștereli

Am rămas datoare cu niște poze. Ale meșterelilor mele din ultimele săptămâni. 

V-am povestit vreodata că nașa copilului meu mic este copilul mare al fratelui meu? V-am zăpăcit? Nu cred. Uite cum stă treaba, copilul meu mic si copilul mare al fratelui meu s-au născut în aceeași zi... dar la o departare de 17 ani. Cum nașii noștri sunt cumnata si fratele meu, la botez, nepoată-mea a zis că ea vrea să o țină pe Ioana în brațe, că sunt născute în aceeași zi și vrea să fie și nașa ei. Buuun! Deci noi în aprilie serbam copilu' mic, nașa, nepoata, verișoara... :) Dacă nu s-au supărat că s-au născut în aceeași zi :) m-am gândit că n-or să se supere și de vor primi același fel de gentuță. 

Aici avem una din gentuțele pe care le-am facut dintr-un bumbac grosuț care se comportă foarte bine, nu se șifondează prea rău, materialul eu l-as plasa in categoria "te-am iubit cum te-am vazut!" Și acum îl iubesc, sa stiti! 

Ioana a fost foarte bucuroasă de acesta gentuță, o ia cam peste tot cu ea. Din păcate reacția nepoatei nu am vazut-o personal, din cauza distanței cadoul a fost trimis prin intermediari, dar se pare că gentuța-i și pe placul ei. Chiar mi-a trimis mesaj cum că această gentuță va vedea... nu Parisul, ci Germania. Să fie cu noroc!


Eu n-am stiut de plecarea in Germania cand am mesterit "carticica" cu ace, dar cred ca e numai bună pentru călătorie (și nu numai). Poate mai cade un nasture, se mai rupe un tiv, și unde mai pui că e și foarte... dulce. Scuzați-mi lipsa de modestie, dar eu așa o văd  ☺.

"Carticica" cu ace, față. 


"Carticica" cu ace, verso. 


"Carticica" cu ace, interior. 


Mai erau cateva 2 "file" de carte, dar le-am pozat în grabă si pozele nu-s de aratat, sorry. "Filele" care nu se vad conțin niste bolduri care au gămălii divers colorate și intr-un buzunaraș mititel un fel de mosorel din carton cu mai multe culori de ață, adică dacă ai ac să coși un nasture, să ai și cu ce să o faci, nu?

Cam asta am avut a vă arăta eu azi, sper ca v-au plăcut drighidele mele :) 


Zile senine și spor în toate să aveți!

8 comentarii:

  1. foarte frumoase si utile îndeletniciri, cât despre bucuria pe care o dau... e dubla! una este a creatorului si alta a purtatorului :)
    La multi ani Ioanei si nasei ei, sa fie sanatoase si sa aiba bucurii în fiecare zi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oh, da, eu asa tare m-am bucurat când am văzut cât de surprinsă și încântată a fost Ioana la vederea gentuței (ca am lucrat la ea fără sa ma vadă ea)... Îmi place sa cred ca și nepoata a primit în același fel cadourile pentru ca eu le-am meșterit cu mare drag.
      Mulțumim de urări, draga Carmen, numai bine și ție!

      Ștergere
  2. Sunt sigura ca asa a primit si nepoata ta cadourile. Imi place foarte tare ce ai facut! Materialele pe care le-ai folosit in ultimul timp sunt delicioase... superbe!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dacă ai știi cât am căutat eu materialele astea... Dar sunt bucuroasă că le-am găsit.

      Ștergere
  3. Uite niste cadouri deosebit de utile si de frumoase atat pentru fina cat si pentru nasa,atat pentru fiica cat si pentru nepoata,atat pentru cele doua verisoare primare.:))

    Nu e de gluma cu nasitul acesta.Am si eu o fina nascuta in aceeasi zi cu mine,doar cu 31 de ani mai mica,mama ei imi e fina de cununie,dar si verisoara primara.
    vezi ca si pe la mine se intampla chestii din-astea.:))

    RăspundețiȘtergere
  4. Treaba complicata cu inrudirile astea.
    Duminica citeam intr-o agenda de-a mea din copilarie niste intrebari amuzante, din alea capcana. Una zicea cam asa: se poate casatori un barbat cu sora vaduvei lui? :)(Uite cu ce ma ocupam si eu pe la 12-13 ani :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Toate lucrurile facute de tine sunt deosebite!!!! Absolut toate! cu drag, Ioana

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc frumos, Ioana! Eu imi dau silința sa concep niște cadouri asa cum mi-ar plăcea mie sa primesc. M-a surprins plăcut Maria la un moment dat când a spus despre un cadou primit de la altcineva, "cadoul asta parca ar fi făcut de tine, numai tu te gândești la cadouri cu tematica (spre ex la un tricou cu inimioare adaug ciocolata tot inimioare) ) " ☺

      Ștergere