28 ianuarie 2014

Perne suriorici

Mi-am început anul cu piciorul pe pedală. Staţi liniştiţi, nu mai am mania vitezei, doar de doua ori am depăşit viteza legală şi de fiecare dată am reuşit să rup acul, acuma m-am lecuit! De maşina de cusut vorbeam, dacă cumva nu s-a înţeles... 
În ăste prime zile ale anului am reuşit să împătrăţesc trei perne. 
"Surorile" de mai jos sunt pentru, v-aţi prins, două surori :)


4 comentarii:

  1. Ce norocoase sunt mai surorile acestea! ;) Foarte fain ti-au iesit fetele de perna si imi place cum te-ai jucat facand modele. Vitezomano! De ruptul acului mi-e o fricaaaaa!
    Va pupacesc boscodinelor!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca-ti plac, Catrinel! Pernele astea sunt vesele, modelul a fost la cererea... "telespectatorilor", acum urmeaza unele mai serioase. Ah, da si mie mi-e groaza de ruperea acului, mai ales ca mai am numai doua si daca raman fara trebuie sa le comand prin posta si asta dureaza. Pupam si noi!

      Ștergere
  2. Culorile sunt foarte frumoase, iar textura pare moale si calda, pacat ca nu ne arati detalii. Minunate pentru doua surori...si a treia?

    RăspundețiȘtergere
  3. Materialul este intr-adevar moale si placut la atingere. Eu dorm pe astfel de perne si e ok.
    A treia perna este pentru rasfatul meu, e o pernita pentru scaunul de la biroul unde lucrez la masina de cusut. O sa-i fac si acesteia o poza in curand.

    RăspundețiȘtergere