13 decembrie 2013

Ce vraji a mai facut masina mea...

... de cusut. 



A transformat tricourile vechi in fete de perna!!!
Fiti, va rog, indulgenti, masinica mea inca are "lamaia" in geam :)

12 comentarii:

  1. Chiar ca e vrajita masina ta de cusut, sunt nemaipomenite pernele, imi plac asa mult culorile cum le-ai imbinat si quiltingul trifoi!

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamna Silvia, ma emotionez de cate ori comentati la postarile mele cu lucruri cusute. Am vazut ce iese din mainile dumneavoastran si nici macar nu indraznesc sa sper ca as putea, intr-un viitor mai apropiat sau mai indepartat, sa ajung la acelasi nivel. Multumesc mult de aprecieri!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Si a me aare..desii a ta cred ca este aproape de ale da jos :P
    imi place muuuult cum ti-au iesit..Am vazut asa ceva si crosetate..fete de perna crosetata(cu patratelele bunicii) si am avut impresia ca asa sunt si ale tale cand le-am vazut in bara de bloguri.
    felicitari sunt tare dragute.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici nu mai stiu exact cand am luat-o, masina, prin primavara parca, deci da, mai avem un pic si dam jos lamaia din geam.
      Cat despre crosetat, am habar, dar nu cred ca as avea rabdarea sa crosetez atatea patratele pana mi-ar ajunge sa fac o fata de perna. Tot respectul pentru cine are!

      Ștergere
  4. Pentru o masina cu lamaia in geam se descurca exceptional. Eu cred ca masina are lamaia in geam, dar cea care o ghideaza este deja sofer profesionist. Felicitari! Arata foarte bine pernele. Ioi! Cata rabdare ai avut sa aliniezi patratelele alea! Stiu sigur ca ai avut nevoie de multa caci stiu cum se poarta materialul tricourilor la cusut si taiat...
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Catrinel, ai dreptate, materialul tricourilor se comporta nashpa la tras la masina. Dar am dublat fiecare patratel cu un material mai batos si a mers ca uns :)

      Ștergere
    2. super idee cu dublatul!! si eu am emotii cand cos la material de tricou!!

      Ne spui si noua cum ai cusut floricelile albe pe patrate?

      Ștergere
    3. Nu e mare inginerie, am luat fiecare patratel, am ales o anumita cusatura din cele presetate ale masinii si forma floricelelor le-am dat-o cum m-am priceput. Dupa cum se vede nu prea sunt doua identice, nici nu mi-am dorit.

      Ștergere
  5. Foarte frumoase ti-au iesit! Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  6. Frumoase si vesele pernele tale. Bravo (patratel)...

    RăspundețiȘtergere