15 aprilie 2013

A fugit vacanţa...

Cu trenu' din Franţa... sau cu maşina... sau pe jos, a fugit vacanţa asta minunată de primăvară, sau de ce-o fi fost... bine c-a fost...
Noi am zbughit-o oleacă la ţară.





 A fost şi ziua fratelui meu, deci motiv de întâlnire şi suflat într-un grătar... Vremea a ţinut cu noi şi nu prea, vorba cântecului... a fost şi soare au fost şi ploi... pe alocuri chiar lapoviţă, dar eu m-am simţit grozav. Am avut vorbele mele "duh" cu care i-am înnebunit pe toţi: lasă măi că e frumos aşa urât cum e... e bine aşa rău cum e... etc.
De încălzit ne-am încălzit cum am ştiut şi noi mai bine, un coniac, un foc în sobă, în şemineu, sau un calorifer încins la maxim, depinde de locul unde ne-am cazat, că am fost cam migratori :)


Acuma o să râdeţi... mi-am luat şi maşina de cusut la mine, prietena mea m-a rugat. Ce să fac cu broscuţa la tine, zic eu. Hehehe, vino tu cu maşina că găsesc eu ce să-ţi dau de făcut, numa' timp şi chef să ai. Aşa am făcut, şi am constatat că cearceafurile de pat cu elastic nu-s aşa o mare inginerie, şi dacă am putut face pentru ea sigur o să pot face şi pentru mine. De maşinuţă s-au bucurat şi fetele mele şi prietena lor, au meşterit pe rând hăinuţe la păpuşi şi ursuleţi.



Se există joacă mai grozavă ca asta? 

6 comentarii:

  1. Ci făinuc e lepuraşul! Şi eu sunt tentată să car peste tot după mine maşina de cusut. :D
    Pupă fete hărnicuţe, furnicuţe şi din partea mea!

    RăspundețiȘtergere
  2. Cum zici :) Bine c-a fost! Frumoase imagini!
    O zi buna iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  3. Sigur nu ! Ce dragut a iesit si ce hainute frumoase are!

    RăspundețiȘtergere
  4. Am cerut si eu masina de cusut de Craciun, am primit-o, n-am cusut in viata mea.Cu youtube,am reusit intr-un final sa pricep mecanismul.E clar ca visez sa le fac papusi la fete,insa cand vad ce fac fetele tale, ma trec sudorile :D Cum sa fac eu asa ceva de frumos?

    RăspundețiȘtergere