08 decembrie 2012

Pisici și alte cele


8 comentarii:

  1. Pisicuţă, pis,pis,pis!
    Sunt superbe. Mi se pare muncă de titan. eu nu aş avea atâta răbdare. Zău!
    Te pup!
    Sfârşit de săptămână cât mai frumos să aveţi!

    RăspundețiȘtergere
  2. Este, este muncă multă, dar si când le văd purtate cu drag, eeeei, ce mă mai umflu in pene... :)
    Eu acuma ma pregătesc să-i dăruiesc Mioriței mărgelele pe care am scris "casă de piatră" (te-ai prins, are cununia civilă). Uite, chiar sunt curioasă dacă mărgelele mele se vor asorta cu ce va fi ea îmbrăcată. Până acum am avut o intuiție sau un noroc chior, nu știu care din ele, că de câte ori am dăruit mărgele, persoanele care le-au primit au fost îmbrăcate in culori asortate mărgelelelor, că au putut să le pună direct la gât. Ia să vedem, azi va fi la fel? Nu să le pună la gât, că probabil va avea alte bijuterii deja, dar măcar se vor asorta cu ținuta ei? Dacă nu era prea târziu puteam face niște pariuri, așa... for fun :)
    Weekend fain (sau fun) și vouă!

    RăspundețiȘtergere
  3. Draga Ina, imi plac pisicutele tale. Si eu imi cumpar tricouri cu pisi. Imi plac cerceii cu pisi sub clar de luna. Is departe tare, dar poate ajung acasa la vara si o sa iau si eu o pereche. Sa stii ca si eu am facut din cristale Swarovky fel si fel de minuni, acum ma cam dor ochii. Stiu ca nu e usor si ca placerea e maxima cand vezi prod. finit. Mult spor si sarbatori fericite!

    RăspundețiȘtergere
  4. Mă bucur că-ți plac pisicile mele! Dă-mi de veste când vii în țară. Multă sănătate și sărbători cu bine!

    RăspundețiȘtergere
  5. Dragute foc !
    Ina, ai acelasi nr de tfon ca acum 2 ani ? Nu vin acasa,dar poate trimit pe cineva sa cumpere "pisici" de la tine, lol....

    RăspundețiȘtergere
  6. Da, am același nr de telefon. Va trebui însă să mă anunți cu ceva timp înainte ca să fim sigure ca am pisici. Așa ce zboară pisicile astea... ceva de speriat :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Foarte frumoase pisicutele tale zburatoare :)

    RăspundețiȘtergere