06 octombrie 2010

Fructe pufoase

Daca va ganditi ca apar prea devreme cu ornamente de Craciun, sa stiti ca ideea mi-a venit iarna trecuta, deci e foaaaaarte tarziu.
Intai am facut un merisor verde. (Of, sunt o pofticioasa, cand zic merisor verde, ma si vad muscand dintr-o frumusete de mar crocant, din ala de paraie la muscat si care lasa dara dulce de zeama pe obraz.)


Dupa aceea am mai facut doua si la al patrulea, ce sa vezi, a iesit o PARA!

Daca as fi stat acasa probabil ca para mea nu s-ar fi nascut. Dar am conceput-o la drum lung la care mi-am luat ceva de lucru, ca v-am zis c-am citit undeva ca numai prostii se plictisesc si de atunci fac tot posibilul sa nu ma plictisesc. (Salvez si eu aparentele ce sa fac ...:)
Drumul a fost lung si pe la jumatate deja terminasem merisorul dar nu ma induram sa-l las deoparte, asa ca am bibilit la el pana la destinatie. Am umplut masina de puf, plus poseta, plus geaca, plus blugii mei, plus tricoul sotului, dar eu zic ca a meritat, merisorul s-a transformat intr-o para. Si jumatatea mea a zis la fel (ca a meritat), nici macar nu s-a suparat ca am facut dezastru in masina, d-aia ii sunt eu recunoscatoare si i-am si promis ca-i fac cinste cu o cafea. (Momentan o face tot el ca o face mai buna! Poate dupa un curs de perfectionare...)



Ma dau batuta, am tot incercat sa modific pozele astea ca sa incapa pe deantregu' dar nu pot si pace. Ma iertati, da?

6 comentarii:

  1. Sunt niste globulete pe cinste! E o idee super pentru un pomisor simpatic de iarna!

    RăspundețiȘtergere
  2. Superfrumoase... si arata delicios :)

    Cit despre poze, cred ca ar trebui sa iti iei o fatza noua pentru blog care sa fie mai lata si sa incapa poze mult mai mari, cam cum e a mea..dar mai frumoasa :).

    RăspundețiȘtergere
  3. Angi, ma bucur ca-ti plac ornamentele mele :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Ninule, ai dreptate, arata delicios merisoarele si perele, de aceea va trebui ca de sarbatori sa am si un cos cu fructe langa brad, sa nu fiu tentata sa musc din pufosenii.
    Cat despre fata noua a blogului... eu sunt mai conservatoare asa, imi place asta si gata.

    RăspundețiȘtergere
  5. Sunt foarte faine.Intotdeauna mi-au placut lucrurile pufoase iarna pentru ca ma fac sa mai uit de frig.Sper sa nu te superi,dar sigur voi incerca si eu sa fac macar o strambatura de merisor ;)

    RăspundețiȘtergere
  6. Catrinel, tocmai am vazut o emisiune la televizor cu un bucatar priceput, banuiesc ca era priceput ca altfel n-ar fi ajuns la televizor, care folosea fructe si legume netratate si a spus o chestie foarte faina: cele mai bune fructe si legume sunt cele urate.
    Spor la merisorit!

    RăspundețiȘtergere