04 august 2010

Luna cadourilor

Nu, sa nu credeti ca daca ieri imi doream sa ninga acum ma si cred in decembrie, luna cadourilor. Caldura asta infernala nu mi-a afectat chiar atat de tare neuronul singuratic (desi sunt destul de ingrijorata pentru el, il vad destul de bulversat si parca mai lenes decat e el de obicei). Pur si simplu luna august e pentru mine o luna a cadourilor... de facut. Avem sot, prieteni, prieteni ai copiiilor... etc, care-si serbeaza ziua in aceasta luna, deci tre' sa-i dam bataie...
Unele cadouri sunt gata, va dati seama ca nu pot fi expuse inainte de eveniment, nu?
Pot sa va arat insa un tricou galben pe care puteti deslusi povestea de dragoste, in faza incipienta (la stadiul de seranada) dintre un tanar pasaroi si o delicata si timida domnisoara inaripata. Atat de timida incat s-a intors cu spatele sa nu bage de seama pretendentul ca a rosit pana in albul ochilor. Stati pe-aproape, poate vreti sa fiti martori la cununia civila :)
Ah, sa nu uit, asa cum v-am obisnuit, tricoului ii tine de urat o pereche de cercei cu acelasi copacel, micsorat la maxim cat sa incapa pe disc de ceramica de 3 cm.
Totul disponibil pe Breslo

2 comentarii:

 1. La multi ani tuturor sarbatoritilor din August!..
  Si vreau sa zic ca habar n-ai ce efect poate avea cuvintul pasarica pentru un pasaroi care e singur in colivie :))
  Superbe lucrarile ca de obicei, felicitari!

  RăspundețiȘtergere
 2. Multam de complimentari.
  Cat despre cuvantul pasarica... sa dai cu tunul si nu-l gasesti in postarea de mai sus :) Mama avea o vorba: "vrabia malai viseaza". Na, ca e tot cu pasari :)

  RăspundețiȘtergere