15 mai 2014

Tinuta speciala...

Firicica mea a plecat la scoala. Nimic nou... Daaa, dar cu ce era ea imbracata? Cu ia pe care am facut-o special pentru ea, cu modelul ales de ea.


Urmatoarele poze nu respecta adevarul istoric, ca sa zic asa, dar pana o sa avem unele mai bune, le postez pe acestea... (Ma refer la culori, rosul este unul mult mai inchis.)




Sa speram ca o sa-i poarte noroc la teza :)



15 comentarii:

  1. De ce doar ne zgandaresti numai un picut si nu ne-o arati pe toata? Firi nu vrea sa stea la pozat? Multa bafta la teza... Daca e tarzie urarea pentru azi ii zic multa bafta la urmatoarele teze caci stiu sigur ca vor mai fi :D
    E minunata! Burta vacii a iesit perfect!
    Va pupacesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A stat Firi la pozat, dar era o lumina intunecoasa afara si pozele n-au iesit cine stie ce, ma enerveaza ca rosul a iesit unul foarte aprins, ceea ce nu e conform cu realitatea. Poate o sa le pun totusi...
      Burta vacii a iesit binisor, dupa ce am stricat de vreo 2 ori tot ce am facut, ca nici nu-mi venea sa cred, parca aveam doua maini de stanga. Daaaar, la sfatul inteleptilor din familie, am facut o pauza mai lunga, am intors eu problema pe toate fetele si am ajuns la concluzia ca panza ar fi cauza, e prea flexibila de aceea nu-mi ies mie "fagurii" uniformi. Si de aici solutia a venit singura, am apretat foarte usor panza si dupa aia a mers ca uns. Deci, tineti minte, apretati un pic inainte de a face burta vacii!
      Copilu' a venit incantat de la scoala, la teza a fost usor, colegele i-au admirat ia, o doamna profesoara a felicitat-o, asa in mers, pe culoar, ca s-a imbracat in ie, a fost o zi ok pentru ea, ce mai...

      Ștergere
  2. Cu asa o ie minunata, succesul este garantat!
    Numai bineiti doresc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Garantat prin lege! :)
      O zi faina si tie, Vulpito! (Doamne, ce nume inspirat ti-ai ales, ma topesc dupa el :))

      Ștergere
  3. Ia a iesit superba! Felicitari, mama de Firicica! Multa bafta la teza!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Silvia! Si mie mi-e tare draga ia asta. Asta e bine, inseamna ca o sa ma mai tina un pic faza asta "cos o ie" :)

      Ștergere
  4. Doamne,cat e de frumoasa!
    Sper si eu c-a fost cu multa pricepere teza.:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu-i asa ca e simpatica? Si da, teza se pare ca nu a fost cu probleme. Cine stie, o fi vreo ie norocoasa... :)

      Ștergere
  5. Pai si ne lasi asa, cu doar o poza??? Sa ne ploua-n gura? Vrem sa vedem mai multeeeeeee!

    RăspundețiȘtergere
  6. Mai am doua, dar cum am zis mai sus, nu-s foarte reusite. O sa le pun totusi ca la ce nori sunt afara nu-s sanse sa fac altele mai reusite prea curand.

    RăspundețiȘtergere
  7. asa, asa, mulsumim! este foarte, foarte frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  8. Imi place cum ti-a iesit ia,ma bucur ca iubiti aceasta parte vestimentara si ca fetita ta o poarta cu drag.S-o poarte sanatoasa!(ia va fi speciala toata viata,pentru ca va simti dragostea ta pe care ai pus-o)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca-ti place iisoara mea!!! Da, Firicica e indragostita de ea, de cand am facut-o numai cu ea s-a imbracat. Ar lua-o si azi la scoala, de n-ar fi pusa la spalat :)

      Ștergere