21 mai 2015

Mesaje de dragoste sau ce?




- Vezi ca azi nu m-ai intrebat cum mi-a fost ziua...
Eu  fac ochii cat cepele și zic:
- Paaaai... trebuia?
- Tu in fiecare zi ma intrebi "cum ti-a fost ziua la scoala?". Azi nu m-ai intrebat!
- Nu vreau sa devina ceva plictisitor, aceeasi si aceeasi intrebare... Si oricum tu imi raspunzi invariabil "lunga si plictisitoare".
- N-are nimic, pe mine nu ma deranjează. Tu intreaba-ma in fiecare zi, ca mi se pare ciudat sa nu ma intrebi...



- Mami, o prietena de-a mea vrea sa te cunoasca!
- Da!? De ce?
- Pai i-am zis eu ca noi ne imbratisam de cel putin patru ori pe zi si ea a zis: "Aaaaa, ce dragut, vreau si eu s-o cunosc pe mama ta!

Aceste sunt niste mesaje banale la prima vedere, dar pe care eu le-am perceput incarcate, asa cum e albinuta incarcata de polen, cu multa dragoste. Si daca polenul de pe piciorusele albinei se transforma incet, incet, in mierea cea minunata, de aici ce-o mai iesi, ha? ☺

(Si pentru ca unii sunt mofluzi si nu vor sa scriu despre ei, nu dau nume, o sa scriu doar ca mesajele de mai sus vin de la copii mei, desi nu stiu, domnule, cat o sa mai rezist cu cenzura asta :))

13 comentarii:

  1. Aaaaa.... ce dragut! Vreau si eu sa ma mai intalnesc cu mama lu' cupilu' care se imbratiseaza asa de des. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai hai, sui-te-n bac, după aia în tren, ca la gara te aștept eu. ☺

      Ștergere
  2. Misto!
    http://inkandlacedesigns.blogspot.com.au/

    RăspundețiȘtergere
  3. Prima faza m-a dat gata! un amoras :-*
    dulci dolci fetele tale!
    pupici si imbratisari (si eu vreau, ca fetele mele nu sunt acum acasa) :-)

    RăspundețiȘtergere
  4. "Si pentru ca unii sunt mofluzi si nu vor sa scriu despre ei, nu dau nume, o sa scriu doar ca mesajele de mai sus vin de la copii mei, desi nu stiu, domnule, cat o sa mai rezist cu cenzura asta"
    :))))

    Ina, as vrea sa-ti cer o parere ...
    Voi fi nasa de cununie peste cateva luni si tot ma uit de ceva timp prin oras dupa o esarfa frumoasa pentru dezgatitul miresei, dar inca n-am vazut nimic frumos, finut.
    Asa ca mi-a venit ideea aseara ... sa fac eu esarfa. Am vazut borangic alb pe fabrix.ro (imi trebuie doar 0,5m, ca e lat de 1,40) si ma gandeam sa cos o danteluta fina pe lungime (poate 2-3 randuri de danteluta), iar intr-un capat sa pictez cu vopsea argintie pentru textile un simbol (are si inimioare mici) ce-l au si pe invitatii, iar in celalalt capat (sau poate pe lungime) un mesaj dragut de genul "Happiness is being married to your best friend".
    Crezi ca e prea mult? Poate ai o idee mai buna ..
    Tare mult as vrea o esarfa alba si finuta, delicata, dar nu o gasesc. :(
    Am mai avut niste incercari mai demult si-am pictat cateva tricouri cu vopsea de textile, dar poate nu am ales eu o marca buna pentru ca, desi am fixat-o cu fierul, totusi a iesit dupa mai multe spalari (e drept, n-am spalat manual, ci la masina; esarfa ar trebui musai sa fie spalata la mana, ca e prea finut materialul, deci vopseaua ar trebui sa aiba viata lunga)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna Maria. Eu iti spun parerea mea despre esarfa de dezgatitul miresei, dar e numai parerea mea. Dupa mine esarfa asta trebuie sa fie simpla, simpla de tot, cat mai mica, transparenta invizibila daca se poate. Oricum te simti ca o printesa transformata in baba dupa ce ti se pune esarfa aia pe cap. Ca mireasa n-o iubesti prea mult. Si nici nu ai timp s-o studiezi prea mult si nici sa bagi in seama ca s-a muncit la ea. Poate dupa aceea, daca vrei sa o pastrezi ca amintire.
      Cu pictatul pe matase nu stiu cum o fi, eu nu am pictat decat pe bumbac, deci sfaturi nu pot sa dau.
      Eu zic sa nu-ti faci prea multe probleme, o sa gasesti ceva simplu si delicat care sa nu sara prea mult in ochi, oricum, nu mai mult decat mireasa, clar! :))

      Ștergere
    2. Multumesc mult pentru raspuns.
      O sa ma gandesc ce voi face, cert e ca pana acum, n-am gasit nimic asa cum as vrea eu sa fie, de asta m-am si gandit s-o fac.
      La nunta mea n-am urat esarfa, chiar am purtat-o si dupa aceea ... nu m-am gandit niciodata ca m-a facut baba la nunta :))

      Ștergere
    3. De aceea e bine sa faci cum simti tu si sigur va iesi bine. Nu stiu, esarfa asta trebuie sa fie o surpriza pentru mireasa? Daca nu, poate ar fi de ajutor sa te consulti si cu ea, sa vezi ce fel de "babuta" se vede ea, zic si eu...

      Ștergere
  5. Acesta este borangicul (matase+bumbac):
    http://www.fabrix.ro/panza-topita/borangic-de-matase.html

    RăspundețiȘtergere