25 noiembrie 2013

Cutiuta de noapte buna

Am si eu doua calitati si trei defecte, dintre care o calitate ar fi ca sunt uituca. Spre exemplu uit ca eu nu pot dormi cu cerceii la ureche si de asemenea uit sa mi-i scot seara la culcare. De aici rezulta ca exact cand e somnul mai dulce simt ca ma inghioldeste ceva in cap, ce sa fie? Uf, cerceii, iar am uitat de ei, las' ca-i scot dar unde sa-i pun? O alta calitate ar fi ca sunt cam comoda, adica daca am adormit nu ma puneti sa ma dau jos din pat si sa asez frumos cerceii in cutia de bijuterii ca nu v-ati gasit omul. Asa ca improvizez, ii pun in buzunarul de la pijama, dar cu siguranta a doua zi ii caut prin tot patul, sau ii pun pe fotoliul de langa pat si e posibil sa-i caut a doua zi prin aspirator, nu ma intrebati pe mine cum ajung acolo, n-am si eu toate raspunsurile...
Dar acuma gata, cerceii mei au scapat de cosmaruri, pot visa linistiti toata noaptea in cutiuta pe care am facut-o special pentru ei. Cutiuta va sta pe soba de teracota (care acum a ramas de muzeu). Imposibil sa n-o vad inainte de culcare si sa nu-mi amintesc ca trebuie sa-mi scot cerceii. (Sper!)




12 comentarii:

  1. Ha, ha, ha, cutiuta de noapte buna!!! Dulce, dulce!

    RăspundețiȘtergere
  2. Măi, măi, măi, dar ce frumos ai meşterit-o şi pe aceasta! Pune-o lângă pat în caz că totuşi uiţi. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Langa pat e, langa pat, n-am cum sa n-o vad, pana acum n-am ratat nicio seara. Numai ca acum sunt atat de relaxata dimineata, nu ma mai trezesc cu gandul la cercei, sa-i caut, sa vad pe unde au ajuns, incat uit sa mi-i mai pun. Rau!

      Ștergere
  3. Foarte draguta! Mi-ar trebui si mie una, eu ii pun langa pat si a doua zi ma intep cu talpile in ei :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am fost si eu in filmul asta dar am renuntat repede sa-i pun pe parchet fiindca daca-i impingeam numai un pic cu piciorul intrau sub pat. Si existau si mai multe sanse sa ajunga in aspirator asa ca... Oricum acuma e bine, cutiuta sta la loc de cinste cum ma apropii d epat dau cu ochii de ea.

      Ștergere
  4. ti-ai facut decor minunat si util :)
    eu am langa pat un suport de creioane in care pun de toate. si le gasesc cand fac curatenie generala :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am langa pat 7 suporturi de creioane... la care mesteresc acum... si randurile se ingroasa. Poze... poate dupa sarbatori :)

      Ștergere
  5. Ce frumoasa este cutiuta ta. Doamne, cata imaginatie poti sa ai. Sa imi spui daca iti mai trebuie materiale. In alta ordine de idei, la prima intalnire sa ma intrebi de pensulica de la AVON....Pup pe toata lumea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Place cutiuta mea la tine? Vrea si nasa una?
      La ce materiale ne referim noi aicea? Si daaa, o sa te intreb de pensulica de la Avon. Pupam si noi la voi! (Ma prostesc si eu, nu supar la tine, nu?:))

      Ștergere
    2. Deci, am pastrat toate cutiile de la conservele de rosii , fasole si ce-am mai folosit eu... S-au adunat cateva... Am si materiale textile de tot felul..
      Acuma daca incap si eu pe lista celor care asteapta o cutiuta, chiar m-as bucura...

      Ștergere
    3. Cutiute vreau, materialele textile mai tine-le la tine ca ma da jumatatea afara din casa la cate am deja imprastiate te miri pe unde. Despre lista cu pricina nu zic nimic... Ioana e cu ochii pe mine si nu vreau sa zica iar "mami, nu poti si tu sa pastrezi un secret?"

      Ștergere