19 noiembrie 2013

Vopsea pe pereti, burete pe fund


E fain asa sa participe toata casa la hobby-ul tau, macar cu o sugestie, o reclamatie... Da, sunt si de astea, ce credeati? Spre exemplu, jumatatea mea cea mare, dupa o zi de utilizare a  bondocelului suport de creioane, a facut, delicat,  urmatoarele... constatari (ca sesizarile sunt numai la politie :)):
1. Cand trantesti pixul in cutie (da' de ce sa trantesti?) se aude un zgomot metalic deranjant. El a remediat imediat problema punand un rotocol de cauciuc pe fundul cutiei. Bravo, te-ai descurcat!

2. Cand te uiti de sus se vede interiorul metalic al suportului si-ti dai seama imediat ca e o fosta cutie de conserva. Da, corect! Suporturile fetelor sunt intesate de pixuri, creioane, stilouri, n-ai cum sa mai vezi interiorul, asa ca eu nu sesizasem  acest aspect (Vezi daca ai prea putine instrumente de scris la serviciu?)
Acum, lasand gluma la o parte, chiar are dreptate, deja am  facut imbunatatiri. De acum fiecare cutie va fi vopsita pe interior cu acrilice iar pe fund va purta un rotocol de burete (asta suna amuzant, nu?) Cam asa...


Suport creioane "Ilinca"

2 comentarii: