06 aprilie 2012

Premiul III

Casutica mea, martisorul participant la Concursul National de Martisoare a luat premiul III. M-am bucurat foarte tare mai ales ca a fost "ales"  de  o comisie, un comitet, sau asa ceva, si nu votat. Eu cu votarile nu ma mai impac, ca nu mai stiu sigur daca lumea voteaza cu ce-i place sau cu prietenii mai mult sau mai putin virtuali.
Astazi am ridicat de la posta si premiul, un chit pentru confectionat felicitari, foarte interesant, sper ca in curand sa-mi gasesc timp si inspiratie sa ma apuc de lucru. Diploma era insotita de acest text plin de sensibilitate:

“Draga Irina, martisorul tau este atat de delicat, de plin de amintiri rascolitoare, vorbind despre copilaria noastra, a fiecaruia dintre noi in parte, dar si despre joaca, primavara, bucurie, incat ne-a cucerit  de indata. Iti multumim din tot sufletul pentru efortul si dorinta ta de a te alatura noua tuturor in acest concurs, dar mai ales pentru disponibilitatea ta de a sustine un gest atat de plin de semnificatie pentru primavara romaneasca: martisorul!
    Te asiguram, inca o data, de admiratia si incantarea care ne-a oferit-o martisorul Casuta bunicilor – o miniatura atat de delicata insotita de detalii alese.
   Misiunea noastra nu a fost una usoara, datorita multumii si diversitatii de lucrari bine realizate, migalite, din materiale deosebite, cu toate acestea, martisorul tau a rezonat, la unison, in sufletele noastre cu aceeasi vibratie: a copilariei!
      Te felicitam, asadar si te imbratisam cu toate inimile!”

Va multumesc si eu!

8 comentarii:

 1. Felicitari! La cat mai multe premii si la cat mai multe creatii! De abia astept sa vad ce faci cu chitul pentru felicitari. Te pup cu drag!
  Catrinel

  RăspundețiȘtergere
 2. Multumesc, multumesc, multumesc!

  RăspundețiȘtergere
 3. Felicitari Irina si la mai mare xxxx

  RăspundețiȘtergere