20 iunie 2019

Bombonele și lavandă

Nu am mai avut de mult timp o zi așa bună. Ieri o cam bagasem pe mânecă din cauza temperaturilor uriașe care se anunțau, "preferatele" mele. Dar cel puțin până acum totul a fost mai mult decât suportabil, ba chiar plăcut.

De dimineață am văzut-o pe Ioana meșterind ceva din lut afară, la umbră, și am intrebat-o: vrei să vin și eu să facem un atelier afară? Răspunsul a fost pozitiv așa că am început să cărăm materiale afară pe măsuța așezată la umbră. Bineînțeles că eu m-am calicit și am cărat prea multe deodata, am scăpat multe pe jos și apoi am făcut cale întoarsă ca să adun tot ce-am pierdut. Tipic pentru mine, ce să zic... 



După ce am pictat niște mărgele din lut, rotunjite mai demult, am luat o pauză să mă ocup de masa de prânz.

Am așteptat-o și pe Maria, care a venit de la București cu trenul. Arăta ca ieșită de la saună și am înțeles că nu era cazul de îmbrățișări. Acum doarme la răcoare, că am pornit aerul condiționat pe hol. 

Mai devreme am alergat să strâng atelierul și să duc la adăpost materialele pentru că a dat un bur de ploaie, binevenit de altfel. 

Noroc că am fost isteață și m-am grăbit să fac poze, pe uscat, celor două șiraguri de margele pe care am reușit să le termin. 



Maria când le-a văzut a zis: "bombonele și lavandă".
Cred că așa o să le și rămâne numele. 





2 comentarii:

  1. Știu ca sunt cam nasoală, în ultima vreme nu am răspuns la niciun comentariu. Sper sa fiu iertata...

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce frumoase sunt!! Mia fost dor sa vad margelutele pictate <3
    Pupici cu drag :D

    RăspundețiȘtergere