02 aprilie 2018

E doar al meu si mor după el

Am avut și eu un regret. Că fetele mele multă vreme n-au fost dornice să poarte din  mărgelele, broșele, cerceii, bentițele și alte lucruri pe care le-am tot migălit în utimii 10 (zece!?) ani. De admirat le admirau, dar despre multe dintre ele îmi spuneau clar că nu le-ar purta.

Dar să vezi minune... Lucrurile s-au schimbat radical, acum își doresc o împărțire jumi-juma a TOT ce mai avem disponibil. Ba chiar au lansat comenzi. Pentru uzul personal, să ne înțelegem.

Am rămas siderată.
- Păi prin ce vrajă v-ați transformat voi așa? 
- Ei, eram și noi mici, măi mami. După ce termini mărgelele astea, poți să îmi faci și mie unele identice?

Cu bentițele n-au prea fost probleme din astea, Ioanei mereu i-au plăcut. Merge și la școală cu ele, că na, dacă nici la liceul de artă nu poți să îți exprimi creativitatea, atunci unde? Merge si vara și iarna cu ele pe cap, e cumva brand-ul ei... Fata cu florile.






Maria era însă împotriva lor, pe motiv că nu îi stă bine sau că nu are unde să le poarte. Până înt-o zi când i-a sărit țandăra și a zis: soro, știi ceva, ție ți-a făcut mami o groază de bentițe. Asta cu maci e a mea! 




Și pentru că m-am făcut mare afaceristă, am vrut și eu ceva în schimbul nenumăratelor bentițe înflorate la care mi-am lipit și cusut degetele pentru Ioana. I-am zis să conceapă un stiker special pentru mine, doar pentru mine, să mi-l lipesc eu pe agende, pe frunte, sau pe unde mai dorește suflețelul meu. 



Și ea a făcut asta. Un autoportret. Și e doar al meu. Și evident mor după el! 




14 comentarii:

  1. Vaaaai cat sunt de frumoase! Cea cu maci e preferata mea! Sunt superbe. Stikerul maxim imi place, e o domnisoara cu flori si un sufletel de micul print pe acolo, super! Sunteti toate atat de talentate!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, chiar, micul prinț este un personaj care i se potrivește perfect.
      Multumim, Ancuța!

      Ștergere
  2. wow! superb articol!
    si da, stickerul este mortal, poti sa fii mândra! ai fete adorabile <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu-i așa că e mortal? Nu mai zic că sunt mândră de fetele mele, că e secret :))

      Ștergere
  3. <3 SUUUUUUPPPPEEEEERB!!! <3
    E numai suflet :*!
    Dar de fapt, are cu cine semana... asa sunt si toate creatiile tale :)
    Pupici cu drag
    rux

    RăspundețiȘtergere
  4. Oh, ce draguta esti, Rux! Apreciez mult.

    RăspundețiȘtergere
  5. Mi-era dor sa "te citesc". Grozave sunt bentitele, dar si fetele, cat despre stiker ... ce sa spun? Este unic! Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  6. Sunt superbe bentitele! Nu vad prea des flori asa de reusite, bentite sunt prin magazine, dar nu asa de atragatoare. Bine, si fotomodelele sunt tare dragalase, sa-ti traiasca!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt, sunt și prin magazine bentițe deosebite. Ioana și-a golit pușculița de câteva ori ca să achiziționeze unele ieșite din comun. De aici a pornit și ideea, ia stai, domne, ce io nu sunt in stare? De ce să dăm atâția bani (nu că n-ar merita), dacă pot să le fac eu?

      Ștergere
  7. Cat sunt de frumoase fetele tale!!

    Iar bentitele sunt extraordinare. Cea cu maci cum ai facut-o?

    RăspundețiȘtergere