30 iunie 2013

Asa e...

Sa nu zici "hop" pana n-ai sarit, parca asa era un proverb romanesc. Mi-am amintit de el ieri, prea tarziu,  la putin timp dupa ce am scris ca nu am prea mari emotii pentru Maria. Ca un facut, dupa ce am plecat de la calculator am simtit un ghem in stomac si un nod in gat. Ce doamne iarta-ma am, m-au apucat emotiile acuma la sfarsit? Am stat cu ochii pe melcul ala de ceas, parca batea pasul pe loc, Maria nu mai suna, rezultatele erau asteptate de la 10.  Pe la 2 am zis, gata, acuma tre' sa aflam, la 3 jumate telefonul imi fierbea inutil in mana, abia pe la 4  s-a indurat de mine si a sunat scurt, foarte scurt fiindca eram pregatita de cateva ore sa raspund. Rezultatele... exact cele asteptate, calculate, nu e nevoie de nicio contestatie, 9,95 la mate si 9.80 la romana. Si cu media generala pe cei patru ani, rezulta frumoasa (si muncita) medie de 9,8975. Fiuuuuu...
Am iesit afara si am scris cu creta pe placile din curte mesaje de felicitare, sa le vada Firi la intoarcere. M-am asezat putin pe trepte sa ma linistesc. Gata, s-a terminat! Maaaai, ce copii avem... Jumatatea mea mai mare ma aproba: asa e...

15 comentarii:

  1. Felicitari din toata inima mea! Felicitari voua ca parinti ca ati crescut asa fete si felicitari fetelor pentru rezultate!!! Ma bucur mult pentru voi. As vrea sa pot spune mai multe, dar nu am cuvinte destule si potrivite.
    Va pup si va imbratisez pe toti!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari!! A mea copilă dă bacul zilele astea... Emoţiile-s cât casa de mari! :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stiu cum e cu casele astea, eu avusei una cu doua etaje :) Multa bafta!!!

      Ștergere
  3. m-ai facut sa ma intorc in timp, pe vremea cand dadeam si eu fel si fel de examene si aveam emotii si eu si mama. ceea ce deduc eu din postarea asta si din cea anterioara este ca scoala nu si-a pierdut chiar de tot esenta, mai sunt copii si scoli unde chiar se invata si treaba e chiar serioasa. e ca o gura de aer pentru mine sa aflu asa ceva, caci ramasesem cu ideea ca in ziua de azi toti se duc la scoala doar ca sa faca act de prezenta si sa-si mai etaleze toaletele.
    slava domnului ca mai exista copii ca ai tai!

    RăspundețiȘtergere
  4. Felicitari! Vacanta frumoasa, cu multa inghetata! :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Felicitari!!!! Bravo, grozave fete, merita o vacanta pe cinste!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim!!! Asa e, fetele merita o vacanta pe cinste. Dar si parintii lor... :)

      Ștergere
  6. felicitari!!
    Bravo, acum sa va bucurati de vacanta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim! Mai avem doar sa mergem sa facem optiunile pentru liceu dar e ca si inceputa vacanta.

      Ștergere
  7. gata, repartizarea computerizata si trai, nenica, vacaantaaa!
    (eu am scapat de genul asta de emotii, am trecut la next level, si-s mai mici, uh). fii mandra, ca ai motive! sa mancam o inghetata pe chestia asta :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, deja pana acum a fost ziua si inghetata. Sunt curioasa daca o sa se plictiseasca vreodata.

      Ștergere
  8. FELICITARILE MELE!
    VACANTA PLACUTA!
    INGHETATA CAT CUPRINDE!:)

    RăspundețiȘtergere