07 martie 2011

Sondaj de opinie :)

Cu postarea asta vreau sa impusc doi iepuri dintr-un foc. Stiti ca va vorbeam la un moment dat despre un concurs de-a dreptu' siropos, cu multe dulcegarii... Stiu, nu am pus ghilimele pentru simplul motiv ca vorbim aici de lucruri dulci la propriu, nu la figurat. Ideea mi-a venit de la o prietena care mi-a spus ca a fugit cateva momente de la servici ca sa-si cumpere ceva dulce pentru ca simtea ca-i scazuse glicemia. Mie mi s-a aprins un beculet si, pentru ca se apropia ziua ei de nastere, i-am pictat niste lalele pe un borcan cu o forma interesanta si l-am umplut cu dulciuri, sa-l tina la servici si sa ia cate una in fiecare zi. Mi s-a parut (de fapt sper din toata inima sa nu mi se fi parut) ca a fost primit foarte bine acest cadou si de aceea m-am gandit ca urmatorul concurs pe blog sa aiba drept premiu un astfel de borcan cu dulcegarii. Borcanul respectiv l-am daruit inainte sa-l pozez, dar o sa vedeti altul putin mai incolo. Concursul il gandisem cam pe la sfarsitul lunii, tragerea la sorti s-o faca doar Firicica (prietenii stiu de ce). De ce va spun toate astea inca de pe acum? Am doua motive:
1. Vreau sa stiu cum stati cu glicemia... Mai pe romaneste, v-ar tenta un astfel de borcan pictat, plin cu dulciurele, sa-l castigati prin tragere la sorti? Daca da, dati-mi de veste, ca ma si apuc de lucru :)
2. N-am putut sa mai pastrez secretul pentru ca am descoperit pe http://scrapper-in-romania.blogspot.com/ un concurs care avea exact tema asta "Provocare delicioasa". S-a dat o adevarata lupta in mintea mea, pentru ca mi se parea ca daca particip la concursul asta o sa stric surpriza concursului pe care-l pregatesc eu insami. Dupa adanci cugetari am ajuns la concluzia ca pot impaca si capra si varza, asa ca m-am apucat de lucru si am pictat un borcan pe care l-am umplut cu dulciuri cu care voi participa la concursul "Provocare delicioasa".

Ce trebuie sa retineti? Borcanul pe care-l veti vedea l-am facut special pentru a participa la un concurs in afara blogului meu. Concursul pe care vi-l pregatesc, doar daca ma anuntati ca sunteti cu analizele la zi si glicemia in limite normale :), va avea ca premiu un borcan plin cu dulcegarii, dar cu totul si cu totul diferit.
Cam asta a fost de zis, sper ca am fost oarecum coerenta, daca nu, sper sa fiu iertata, ca am un cap plin de suruburi si piulite si alte chestii metalice care fac cling-clig la fiecare miscare, mai pe scurt spus sunt foarte racita. Astept mesajele voastre pro/contra concurs "Borcanul cu dulcegarii".


Va doresc o zi... de primavara!

8 comentarii:

  1. Daca va fi pictat cu ciupercute si buburuze sau orice lucru pictat de manutele tale si plin,plinut cu dulciuri ... dulci :))) nu de-alea cu cioco amara de abia astept concursul .

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce poate fi mai ..provocator de atat!Si harnica si darnica!:)
    Sa inceapa concursul!

    RăspundețiȘtergere
  3. iami..iami... deja visez la borcanul cu dulcegarii :)))...un borcan cu clatite nu ai ?.... Nu-i bai merge si cu bomboane..dar sa fie de menta... dementele sant moartea mea..huh :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Deci sunteti cel putin trei pofticiosi. Bineeee...

    RăspundețiȘtergere
  5. Ba chiar patru!!! :D
    Sa inceapa concursul and... be prepared to drool!! :))

    RăspundețiȘtergere
  6. Dana, bine ai venit in randul pofticiosilor! Stai pe-aproape, dupa ce trece "nebunia" asta cu 8 martie o sa ma ocup serios de concurs.

    RăspundețiȘtergere
  7. Uuu, dulciuri :D Eu sunt mega fan dulciuri si borcanele/tot felul de recipiente in care sa pui bilute, dulciuri, accesorii si alte chestii :D

    RăspundețiȘtergere
  8. Stiaaaam eu ca sunt multi pofticiosi prin preajma...

    RăspundețiȘtergere