07 ianuarie 2015

Miercurea fara cuvinte

Pentru ca ziua de azi mi-a fost colorata de... valiza cu amintiri, va las si pe voi sa aruncati o privire. Una mica, o baby privire,cum ar zice unii... :)








Daca vreti sa participati la Miercurea fara cuvinte, va puteti inscrie aici.

13 comentarii:

  1. MORTAL! cufarul cu amintiri :) Câte comori adunate cu grija! clipe frumoase de familie... minunata familie! pup
    Happy WW!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "Cufarul" asta e plin cu amintiri de la exterior pana la interior, e valizuta cu care am plecat eu la facultate. Un coleg de facultate mi-a povestit mult mai tarziu ca era in trenul in care m-am urcat si eu, ma duceam sa ma cazez la caminul studentesc, si m-a remarcat de la geam, cum stateam in gara cu valizuta in mana si paream foarte pierduta in spatiu. Mda, nu prea circulasem singura cu trenul, ma cam speria plecatul de acasa, dar mi-l si doream nespus de mult.
      Sa stii ca rar deschid cufarul cu amintiri, mai mult pentru a mai baga cate o chestiuta. Azi nu am scos din "comori" decat ce se vede in poze, nu vreau sa le invat pe deasupra ci vreu sa ma bucure si alta data de parca le-as vedea pentru prima oara. Sunt smechera, nu? :)

      Ștergere
  2. Ce dragalasenii de amintiri...pretioase, pretioase! Anul acesta nepotul meu a implinit 27 ani si i-am daruit o compunere facuta de el in clasa a2a "Excursie cu matusa mea". O uitase si a fost extraordinar de emotionat, iar eu usor trista ca nu mi-am facut o copie...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa le consider și eu, prețioase. ☺
      Poate îl rogi pe nepot să-ți facă o copie.

      Ștergere
    2. Acum am citit comentariul Silviei ! :)

      Ștergere
  3. Pretioase amintiri - o sa le poti arata nepotilor ! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Ei, când doua persoane spun același lucru... înseamnă că e adevărat ☺

    RăspundețiȘtergere
  5. ooo...ce emotionat, e ca si cum ai deschide capsula timpului :)
    mi-au placut Elena si Ion! :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Capsula timpului zici? Mi-ai adus aminte, avem una, in pod. Copilu' mic a adunat "chestii" intr-o cutie, a si scris un bilet, cred, si mi-a dat mie cutia sa o ascund in pod. Asta a fost intelegerea, eu sa nu stiu ce contine cutia, ea sa nu stie unde e pusa, ca atunci cand o gasi-o cineva, oricine, sa fie surpriza :)
      Valiza asta are in ea 1000 de motive de bucurie, de aceea ma uit rar si cand ma uit iau doar unul, doua obiecte si le savurez. Multe parca le vad pentru prima oara pentru ca sunt neatinse de ani de zile :)

      Ștergere