11 decembrie 2014

Biroul si caloriferul

Știți cum se strigă atunci când urci pe munte o pantă abruptă și bocancii tăi provoacă avalanșă de pietre? Piatrăăă!!! Asta așa ca să-i avertizezi  pe cei din spate, sa fie atenți, să-și ferească tărtăcuța. 
De așa ceva aveam noi ieri nevoie, de cineva care să strige calorifeeeer!!! Ca sa știm si noi că încep să cadă caloriferele, de fapt unul singur, dar insotit de două bucăți mari de zid, suficient să sperie copil pufos care nu știa ce se întâmplă. Se pare că peretele a cedat nervos sub greutatea caloriferului, care  calorifer a căzut chiar la picioarele Ioanei, norocul nostru ca nu pe. 
Și ca drept urmare, astăzi a venit un meșter priceput care a oprit centrala, a făcut mizerie, praf, zgomot, dar după prânz aveam calorifer demisionar repus în funcție si perete cu obraz operat estetic, elegant, fără  nicio "cicatrice", tare ma mai minunez! 

Fiindcă a fost o zi mai agitată (și cu meșterul și cu teza de mâine la mate a Ioanei, făcurăm un pic de recapitulare,  că doar na...) n-am prea avut timpul și starea necesară să mai meșteresc ceva, dar am pozat biroul meu care e încărcat,  cum se zice,  ca un pom de Crăciun. 



Nu va fie teama, nu stric nicio surpriza, cadourile pe care le vedeți le pregătesc pentru niște copilași care n-au ei treaba cu blogul meu ☺

12 comentarii:

  1. O treaba nu vine niciodata singura.:))
    Azi,am intrat in casa pe la 7:30.Eram inca in haine de "doamna invatatoare".:))Apoi mi-am pus haine de munca.Acum fac o pauza,dar in jurul meu sunt numai hartii(maine am la clasa o d-soara practicanta).Azi Mark a dat teza la mate,asa ca noi ieri am recapitulat.:))
    Mult mai seamana vietile noastre!:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce birou vesel! Tare mi-ar placea sa vad toate frumuseturile acelea mai de aproape.
    In legatura cu caloriferul: cred ca a adormit din cauza caldurii si a uitat sa se mai tina de perete. E doar o parere... :D
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da e vesel biroul meu, e ca de copil asa, dar tare-mi place. Cat despre calorifer... cred ca de fapt peretele adormit din cauza căldurii și a uitat sa mai tina caloriferul. Oricum nu mai contează, important e ca s-a rezolvat. Te îmbrățișez, draga Ella!

      Ștergere
  3. Ce bine-i cand se termina cu bine! succes si la teza si la mesterit!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am avut noroc ca am găsit meșterul potrivit. Noua ni se părea o mare grozăvie și ne așteptam să dureze vreo trei zile reparațiile, dar băiatul cu șpaclul ☺a zis ca e floare la ureche și a rezolvat în vreo 4ore, nu se mai cunoaște nimic.
      Mulțumim pentru urări! Teza a trecut cu bine, meșterelile continuă...

      Ștergere
  4. valeu, valeu, dar de ce a luat-o caROLIferul la vale???? si nu ti-a facut inundatie?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca era prea greu caloriferul, diblurile prea scurte, si după cat se pare găurile fuseseră date fix intre cărămizi (asa s-a nimerit). Nu am avut inundații, caloriferul a căzut pe podea, în picioare, l-am sprijinit cu niște scaune ca sa nu cada, țevile nu s-au rupt, sunt din acelea subțiri, flexibile. Apai asta mai lipsea, sa curgă apa prin casa, nu e de ajuns cat a curs din cer? ☺

      Ștergere
  5. ce de minunatii!!!!!!!!!!!! uau!!!!!!!!!!!!!
    cat despre treaba cu caloriferul ce sa mai zic... bine ca toata lumea e ok si totul e ca nou! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur că-ți plac copilărelile mele. Si da, caloriferul a avut o "rătăcire" trecătoare, acum totul e ok ☺

      Ștergere
  6. Ma bucur ca ati rezolvat cu caloriferul...iar biroul tau este incarcat...cu bucurie

    RăspundețiȘtergere
  7. M-am apucat eu mai târziu de treaba dar sper sa aducă bucurie meșterelile mele ☺

    RăspundețiȘtergere