11 februarie 2013

Iarnă cuminte să fie!

Nu stau, nu stau... Chiar dacă nu postez, sunt pe aici pe undeva, cu degetele pline de lut, lipici și alte chestii care mai de care mai de care mai colorate și mai drăgălașe (zic eu). Mărțișoarele și felicitările, sunt aproape gata, adresele mi-au parvenit aproape în totalitate, mai puțina a Anastasiei, care s-a înscris după expirarea termenului și probabil crede că a ajuns prea târziu. Deci, Anastasia Ana, dacă vezi postarea asta, scrie-mi adresa ta intr-un comentariu (nu-l fac public), ca să-ți primești mărțișorul care-i gata, stă cuminte pe masă lângă plic...
Poze, vă dați seama, nu pot să fac, unde ar mai fi surpriza? Până la o nouă reîntâlnire vă doresc iarnă cuminte :) !

12 comentarii:

  1. Lasa ca hibernez eu...asa cuminte. E anul nou lunar aici , doar 3 zile anul asta. Si sa stii ca duc dorul sa fac ceva.Ma simt inutila. Asa ca desfac si fac...acum o vesta impletesc. Spor la lucru si o iarna cuminte sa fie.Pupici.
    Aaaa ...inca vreau pisicutele sub clar de luna, da cand ajung acasa in Romania.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bună și hibernarea dacă nu-i de prea lungă durată. Eu chiar îi spuneam cuiva zilele trecute că probail am fost urs într-o viață anterioară, nu concep să dispară iarna dintre anotimpuri. Am nevoie de o pauză de liniște între celelalte anotimpuri zgomotoase, deci... simt nevoia să hibernez :)

      Ștergere
  2. Bine, nu pui pozele acum, dar dupa ce le primim o sa pui?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O să fie cam greu să pun poze cu mărțișoarele pentru că pur și simplu nu am făcut și în momentul ăsta sunt toate împachetate cu numele pe plic, stau cuminți pe birou (așa le-am pozat!) Anul ăsta am hotărât să nu fac mare tam-tam cu mărțișoarele :)

      Ștergere
  3. De-abia astept martisorul, o sa fie o bucatica de Romania, ceva nepretuit si original....he he he o sa trebuiasca sa explic la prietenii de aici ce si cum...
    Spor la treaba, am auzit ca a nins iar ieri acasa la Ploiesti..saai o iarna frumoasa xxxxx

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, da, trebuie să le spui. Cam cât face o scrisorică până la tine?

      Ștergere
    2. Cam vreo 10 zile de obicei, o sa ajunga la timp. Ha, cred ca de mult nu m-am mai gandit cu asa nerabdare sa port un martisor!

      Ștergere
    3. De prin generală așa ? :)

      Ștergere
  4. chiar ma intrebam ce-i cu tine, da, ma gandeam ca esti ocupata, dar ceva timp tot s-ar fi gasit sa scrii un pic. si-ai scris:)
    ma bucur ca esti bine, spor si abia astept sa vad si pozele :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt destul de ocupată dar îmi lipsește și tragerea de inimă de a mai scrie, nu știu când m-oi mai "face bine".
      Poze cu mărțișoarele de anul acesta n-o să vezi pentru că nu am făcut și deja am încheiat activitatea, le-am împachetate, etichetat, bune de expediat și dăruit...

      Ștergere
  5. "Nu stau, nu stau" :)
    Ina, m-ai facut sa zambesc. Deci tu n-ai stat...cumva din cauza noastra :) Sau si din cauza noastra.

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu, din cauza mea nu stau degeaba :) Si-mi place!

    RăspundețiȘtergere