12 martie 2012

Casuta bunicilor

Ziceam acum cateva zile ca am incheiat activitatea de confectionat martisoare. Anul acesta am fost harnica, m-am pus pe treaba inca din primele zile ale lui ianuarie, martisoare am facut destule si  de tot felul, se pare insa ca nu suficiente. Cu siguranta lipsea unul, altfel nu m-as fi apucat sa scot cutiile cu materiale de pe unde le facusem culcusul pentru un an (credeam eu) si sa confectionez casuta aceasta (casuta bunicilor, vedeti, are si iarba verde...). De ce? Pentru a o inscrie in  Concursul National de Martisoare


Casuta bunicilor - confectionata din lut, pictata cu acrilice. Acoperisu-i luminos in soare. Strasurile sa fie de vina? Neee, mai degraba amintirile luminioase care umezesc ochii orisicui si-a petrecut vacantele copilariei in casa bunicilor.

10 comentarii:

  1. ...sunt uluita! E atat de frumos martisorul tau, atat de plin emotie - mi-a rascolit o multime de amintiri ale copilariei - incat nu pot decat sa te aplaud si sa esclam: "A meritat efortul de rascoli si despacheta materialele pentru confectionarea martisorului!"
    Cred ca acest ultim martisor incununeaza cu succes colectia ta de martisoare din acest an! Felicitari din toata inima; martisorul tau m-a emotionat, ca si cuvintele ce l-au insotit! Sper ca aplauzele se aud pana la tine! Te imbratisez cu drag, iti doresc o primavara minunata si ... SUCCES in concurs!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A meritat efortul... chiar si numai pentru aceste cuvinte frumoase pe care mi le-ai adresat si m-au emotionat la randul lor. Te imbratisez si eu, Maria!

      Ștergere
  2. Superba casuta!!!!!! Chiar ma intrebam daca vei participa :D!! (pot sa te conving sa mai faci unul si pentru Scrapper in Romania?:))) - eu am facut provocarea - si nu, nu fac reclama, tot ce as avea eu de castigat ar fi sa admir inca un martisor minunat:P - pentru mine insa e foarte mult).
    pup si bafta la concurs:D
    rux

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult Rux pentru aprecieri. Cand am citit ca vrei sa mai fac un martisor ca acesta mi-am zis: ah, nu, n-o sa-mi iasa nicioadata la fel. Dupa aceea am citit conditiile de participare de pe Scapper in Romania si m-am linistit. Deci pot face orice martisor si nici nu e fff urgent, nu? (Ca momentan sunt chiar prinsa cu o lucrare). Nu promit, dar cred ca o sa incerc sa particip si la acel concurs. O zi faina iti doresc!

      Ștergere
  3. Multa bafta la concurs! Am pregatit pompoanele si fac parte din majoretele tale! Trebuie sa votez undeva? Te pupacesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Catrinel. Ca sa-ti spun drept nici nu prea stiu daca se voteaza pe undeva, am aflat si eu pe ultima suta de metri de concursul acesta, nici nu voiam sa particip, numai ca mi-a vorbit asa de frumos cine m-a informat despre existenta lui ca n-am putut rezista. Pupam si noi!

      Ștergere
  4. Da Ina, mai sunt destule zile :D! Abia a fost lansata provocarea si ne-am bucura sa perticipi si tu pentru ca cel putin eu iti admir de foarte mult timp creatiile:D
    Sper sa ai timp!
    Te pup si spor :D

    RăspundețiȘtergere
  5. E minunat! Chiar aseara imi zicea o prietena din America sa-i fac si ei martisoare, zic,ti-as face eu,ca mi-ar placea, da' snururi de unde sa iau :D ?
    Mersi de vizita pe celalalt blog,te mai astept cand si cand :)
    Imi place noul look al blogului tau,era cazul unui lool de primavara si pt tine si pt.el :D. Eu stiu de la maica.mea cum e cu vopsitul parului, cand si l-a lasat si ea acum 7 ani alb,prima data am avut un soc,ultima fata o vazusem vopsita,apoi toata alba.Isi aminteste si ea privirea mea prima data,era dupa prima nastere, parca nu era suficient socul nasterii naturale fara anestezic,haha. Da' nici ei nu-i pare rau,ca nu mai suporta vopseaua, si intre timp ne-am obisnuit si noi cu ea.

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumesc, Irina!
    Mie mi-au mai ramas cateva martisoare, fluturasi si alte cele. Daca ar exista varianta sa le pot trimite undeva in tara, i le-as darui cu drag prietenei tale.
    Zici ca ma mai astepti cand si cand la tine pe blog. Adica sa intru mai rar :)? Eu intru de cate ori postezi, ca primesc atentionare pe mail.
    Si cu freza mea, sa ne intelegem: eu NU am parul alb, sunt putin grizonata. Acum imi dau seama ca am facut foarte bine ce am facut azi, daca asteptam pana albeam i-as fi socat si eu pe ai mei.

    RăspundețiȘtergere
  7. Haha, pai clar ca tu nu ai parul alb,nici n-am gandit asta. Chiar nu stiam ca tu vii si pe blogul asta,atunci te astept de fiecare data :). Ba' te astept si pe ala cu poze, sa stii, ca unii zic ca-s frumoase (desi clar amatoare :D ).Acuma na, daca tot am 3,haha.
    Am sa-i spun prietenei mele,am s-o trimit aici la tine sa vada frumusetile.

    RăspundețiȘtergere