17 martie 2012

Am Marie de 13 ani

Azi e ziua Mariei (Firicica), 13 ani. De o saptamana freamata de nerabdare. Ii plac surprizele, nu vrea sa primeasca daruri inainte de ziua ei.  Sora ei (Pufoasa adica)  i-a pregatit un cadou cu banisori din pusculita ei. Nu mai poate nici ea de nerabdare, uite-o, s-a sculat cu noaptea in cap si-a venit la mine in dormitor cu cadoul Mariei in brate. L-a asezat pe un fotoliu si s-a bagat in pat, la caldurica. O asteapta pe Ma sa se trezeasca. Acum toti o asteptam sa se trezeasca. Urari n-am sa-i fac aici, nici nu ma pricep (remember?). Cred ca azi va beneficia de imbratisari suplimentare, pe langa cele 200 de zi cu zi. Dar sa stiti, n-o sufoc eu cu imbratisarile, vine si ea la mine cu bratele deschise. Odata, cand era cu ghiozdanul in spate gata de plecare la scoala, se cam grabea, i-am zis: stai sa imbratisez si eu un ghiozdan. Si de atunci asa a ramas.  Cand ma vede ca-s ocupata si dau semne ca as omite acest gest zice: hai, nu imbratisezi si tu un ghiozdan? Doamne, ce bine e sa ai asa copii...

Acum fug, am un tort de ornat, care-mi da emotii. Am zis sa incerc o reteta noua si mi s-a rupt blatul cand l-am scos din forma, arata vai de mama lui :(  Sper sa mai pot indrepta ceva ca de gustos cred ca e tare gustos. 

P.S. Despre freza mea... N-am socat pe nimeni, cica-mi sta bine, au fost pareri ca mergea si mai scurt. Mai copii, n-am zis ca ma tund zero, ci doar scurt. Oricum toata lumea (mai ales jumatatea) sta cu mana in parul meu si eu parca-s o pisica alintata care sta la mangaiat. Daca faceti liniste o sa auziti cum torc.

12 comentarii:

  1. La mulţi ani! Să aibă parte de cât mai multe lucruri frumoase, noroc şi sănătate! Ţie şi soţului multă sănătate, putere şi răbdare să vă bucuraţi de cele doua minuni şi să le vedeţi mari şi la casa lor! Vă pup şi vă imbrăţisez cu tot dragul!... În special pe sărbătorită, da?
    La mulţi aaaaaaaaaani! Pupici!
    Ţie spor la tors! :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim, multumim, Catrinel! Pacat ca din torsul asta al meu nu rezulta si vreun ghem, as avea si eu ce sa crosetez (mi-am luat revista ceea :))

      Ștergere
  2. la multi ani, la multi ani:)!!!
    eu doresc la toti nu doar sarbatoritei sa fiti sanatosi si sa va iubiti mereu :)
    cu drag
    rux

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc, Rux! Sa stii ca n-am uitat de martisor, cat de curand o sa postez.

    RăspundețiȘtergere
  4. La multi ani Mariei tale! :) Sa fie sanatoasa, norocoasa si fericita! Si distractie placuta la petrecerea aniversara!

    RăspundețiȘtergere
  5. Mult noroc, sanatate si la cat mai multe imbratisari si pupici xxx

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Dana! Pe-aici prin zona, imbratisari si pupici... cat cuprinde :)

      Ștergere
  6. La multi ani fericiti si plini de noroc Mariei! nu ne arati si cadourile? :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim, Cristina! Cadourile nu le-am pozat. De data asta eu nu i-am mestrit nimic, am fost foarte ocupata cu o comanda care trebuia expediata fff urgent, dar ii face mami tot timpul anului cate cava, nu-i bai. In principal cadourile au constat in hainute de primavara-vara, pentru ca Firicica mea e un fel de Grauceanu la genul feminin, hainele-i raman mici de la o zi la alta as putea spune. Chiar azi am masurat pe peretele de la bucatarie unde le insemnez eu cat au mai crescut, si din iulie trecut pana acum a crescut nici mai mult nici mai putin de 14,5 cm.

      Ștergere
  7. Sa-i da Dumnezeu NOROC,SANATATE,FERICIRE!Chiasr in aceasta ordine!:))
    Chiar de m-am trezit si eu cam tarziu,urarile sunt din suflet!

    :))Eu tin minte aniversarea mea de 13 ani.Ma credeam "aproape mare":))

    RăspundețiȘtergere
  8. Multumesc, Angi! Cred ca si Maria se crede aproape mare, numai ca nu foarte mare, fiindca in clasa are colegi cu buletin. Pe ea insa am dat-o de 6 ani la scoala, deci buletin... la anul.

    RăspundețiȘtergere