08 iunie 2011

Nimic nu se pierde

Anul trecut, in vara, am fost cu niste prieteni intr-o drumetie pe dealuri, pe-acolo pe la tzara mea. Din aceasta drumetie venii acasa cu o punga de conuri de brad. Tata meu s-a amuzat foarte tare, cica am dat in mintea copiilor, ce faci tu cu atatea conuri de brad? N-or sa ramana ele nefolosite, o sa fac eu ceva... Poate niste brose, am aruncat si eu o vorba ca sa nu par chiar a nu sti de ce le-am adunat. Dar poate nu-l stiti pe tata... pai si cum adica faci brose? Si cum le prinzi si cum le tai? Ei, pai aici poate ma ajuti tu. Zis si facut, a avut tata de lucru cateva ore bune. Am pus rezultatul muncii lui inapoi in punga, promitandu-i solemn sa-i aduc sa vada produsul final. (Bine ca a uitat de ele ca ar fi fost in stare sa ma sune in fiecare zi sa ma intrebe in ce stadiu sunt brosele lui. E de-o curiozitateeeee...)
In timp ce mesteream nush'ce din lut am avut nevoie de ceva dintr-o cutie cu materiale si scotocind am dat si de punguta cu conuri. Am lasat balta ce faceam si lovita de-o inspiratie subita am facut o floricica din lut cu "petale" din con de brad. Iata rezultatul final:


O bentita care si-a gasit de mult stapana.

Zilelea astea i-ar m-am impiedicat de punga cu conuri. Si am pictat si am decupat si am lipit si am lacuit si... VOILA

Va trebui sa mai fac macar una, sa am ce-i arata si lui tata, sa ma creada ca nu a muncit degeaba, fiindca si brosa asta a fost "adoptata". Chiar foarte rapid :)

Intre timp, am terminat inca o bentita, m-a rugat cineva sa fac una asemanatoare primei "nascute". Aceasta este:


Ati recunoscut fotomodel pufos?


8 comentarii:

  1. sunt foarte frumoase, felicitari pentru inspiratie!

    RăspundețiȘtergere
  2. 'Mnezeule, cat sunt de frumoase! Is in faza de: "uaaaaaaa". Superbe!

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc Andreea! Apreciez mesajul tau cu atat mai mult cu cat vine de la cineva pe care eu admir foarte tare. Si aici nu ma refer (neaparat) la persoana cat la ceea ce-i iese din maini :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Irina draga esti extraordinar de talentata, ma faci sa vin din nou acasa special pentru tine...sau mai bine vii tu aici, mai gasesti cate ceva nou pentru inspiratie.

    RăspundețiȘtergere
  5. Daca gasesc si niste racoare, vin acusi, stai sa-mi pun rucsacul pe umar! :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Mmmmmm, pentru racoare trebuie sa vii mai la toamna; acum e cald,foarte cald si o sa fie si mai si....noroc cu briza, ca altfel ni se incingeau creierii de tot(si nicidecum de la prea multe idei, he, he,he...).

    RăspundețiȘtergere
  7. Atunci o lasam pe altadata. Doar canicula ma impiedica sa-mi iau bocceluta si sa vin pe la tine :)

    RăspundețiȘtergere