19 septembrie 2010

Mi l-am legat singura de gat

Vine o vreme cand nu se mai poate, trebuie sa ti-l legi de gat. Cum ce? Telefonul, ce credeati? Mie mi se intampla frecvent sa ies pe poarta si in timp ce bag cheile in poseta sa constat ca am uitat sa iau telefonul. Si atunci am doua variante: ma intorc (ca nu sunt superstitioasa), iau telefonul, dar la intoarcere imi dau seama ca-l puteam lasa foarte bine acasa ca oricum nu m-a sunat nimeni, sau nu ma intorc (ca mi-e lene si stiu ca si asa nu ma suna nimeni), dar la intoarcere vad ca am 7 apeluri nepreluate dintre care cel putin unul era ffff important. Daca acesta din urma se intampla sa fie de la jumatatea mea, cu siguranta cand dau ochii cu el ma apostrofeaza delicat: "am sa-ti leg telefonul ala de gat ca sa stii si tu unde e".
Uite ca zilele astea m-am gandit sa-i fac o surpriza, mi-am legat singura telefonul de gat, adica am confectionat o super-mega-husa de telefon. Azi am scos-o prima oara la plimbare prin parc si nu-mi mai incapeam in pene de mandra ce eram...
Trebuie sa va spun ca, desi aveam de multa vreme intentia sa confectionez o astfel de husa, declicul l-a provocat o super-fata, care are un super-blog si care confectioneaza niste super-bijuterii. Am intalnit-o o singura data la un targ, pe ea si bijuurile ei si am fost placut impresionata. N-am schimbat decat doua vorbe cu ea, dar mi-a placut atat de mult ce-am vazut la standul ei ca-mi venea sa-mi strang drighidelele si sa ma duc acasa :). Daca nu ma credeti, aruncati un ochi la Andreea pe blog si credeti-ma pe cuvant, in realitate "drighidelele" ei sunt mult mai frumoase decat lasa pozele sa se vada. Asa... si cum spuneam, am vazut la ea pe blog o husa pentru carti de vizita si atunci mi-am zis ca e vremea sa rezolv si eu problema mea cu telefonul cu personalitate proprie, care niciodata nu sta unde il pun eu. Aaaaaa, acuma m-am prins, de-aia se cheama mobil, fiindca e mereu in miscare, se tooot ascunde. De mine!
Si iata si husa:




4 comentarii:

  1. Superba husa ta , sa o porti sanatoasa ! Una in care sa incapa telefonul fix nu ai ?..eu pe acela il uit sa-l pun pe geam cind ies prin curte si la fel patesc si eu.. daca stau in casa linga el nu suna nimeni sa stau si 3 zile..cum ies afara prin curte cum suna..vad doar apelurile :( cind ma intorc.

    RăspundețiȘtergere
  2. E minunata! Multumesc pentru aprecieri - am rusit sa rosesc de tot :) Aprecierea este reciproca :) >:D<

    RăspundețiȘtergere
  3. Nici n-am putut sa dorm, Ninule, tot gandindu-ma la husa aia de telefon fix. Degeaba, am ramas blocata pe ideea de telefon fix mobil, adica fara fire, si de aici n-am mai putut avansa nici macar un centimetru.

    RăspundețiȘtergere
  4. Andreea, ma bucur ca-ti place husa... noastra. Pot sa zic asa, nu? Tu ai fost cu ideea eu cu punerea in practica :).

    RăspundețiȘtergere