14 aprilie 2010

Radem noi radem si ne veselim, dar mai trebuie sa ne si distram. Pardon... muncim am vrut sa zic. Stiu ca n-am mai postat drighidele de ceva timp dar va spun un secret, am avut cateva zile in care n-am facut nimic. Uite-asa, am stat cu mainile in san si am asteptat sa-mi vina inspiratia. Din cauza asta am si ramas in urma cu ceva comenzi, lucru pentru care-mi cer mii de scuze. Dar acum gata, a dat inspiratia iar pe la mine, am poftit-o in casa, s-a asezat la birou, a scormonit prin toate cutiutele si ce-a iesit? In afara de o dezordine ingrozitoare? (La mine asta e un semn bun!). Au mai iesit cercei, inele, medalioane, brose. Nu-s toate finalizate, de aceea nici poze prea multe nu am. Totusi ultimele moviciuni pot sa vi le arat. Daca vi se pare ca inelul sau biluta au ceva albastru inchis, doar vi se pare, aparatul meu de fotografiat e foarte glumet, sunt doar movuri, lilauri, rozuri si poate putin bleu.









Set din ceramica de modelaj, acrilice, lac, baza metalica pentru colier cu incuietoare filetata, (fundita detasabila), inel cu diametrul reglabil - sold

4 comentarii:

  1. Foaii sint mortaleeee, mai ales inelu...Doamnee de ce n-oi fi fost femeie ? ..:(

    RăspundețiȘtergere
  2. Ninusorule, nu vreau sa supar doamnele, dar un asa compliment venit de la un barbat cantareste cat 10 complimente din partea femeilor. (Asta pentru ca barbatii, stii tu, sunt mai mult cu masinile si nu cu bijuteriile). Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  3. Super frumoase! Superbe chiar! Vreau si eu sa invat sa fac :D Dai lectii in particular? :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Monica, ma bucur ca-ti plac. Eu n-am nici talentul nici rabdarea si nici timpul sa realizez tutoriale, dar raspund cu drag la intrebari.

    RăspundețiȘtergere