24 februarie 2010

Parola: INGHETATA

Am luat o pauza de la brose fiindca am decis ca e timpul pentru o gustare. (Ce gustare? Mic dejun de-adreptu', ca dimineata am sarit peste el.) Asa... si aveam eu o pofta nebuna de paine prijita cu sunca si zacusca, numai ca in frigider nu mai era bucatica aia de sunca acolo unde stiam eu. Ma si vedem ratoindu-ma la jumatatea mea: Bine, bai Grasule, ai mancat toata sunca? Si ce daca n-am voie sunca, daca mi-e pofta...
Sa vezi bucurie pe capul meu cand am gasit bucatica aia in spatele unui borcan in frigider. Mi-am prajit painea, am acoperit-o cu zacusca, am pus sunca taiata marunt langa si sa te tii gustare(chiar acu' mananc). Parca as fi in copilarie, cand intram tiptil in casa, imi faceam un mega-senvis cu tot ce se gasea si incapea intre doua felii de paine mare si neagra si ieseam tot tiptil, sperand sa nu ma vada mama, sa ma opreasca la masa. Pai ce, uite, mancam, nu muream de foame... Chiar daca dadeam si copiilor de pe strada din mega-senvisu' meu, tot ma saturam, ca mai veneau si altii asa ca mine, faceam schimb, mancam variat cum s-ar zice. Daca mai scoteam si doua mere din buzunar, iata si desertul. Aoleu, ca adusei vorba de desert, acuma as da toate dulciurile din supermarketuri pentru inghetata pe care o aducea nea Mitu cu motoreta, de la oras, cale de 9 km prin caldura. Va dati seama cum ajungea inghetata aia? Dar N-AM MAI MANCAT din copilarie inghetata BUNA ca aia. (Grasule, daca citesti, si stiu ca citesti, sa nu vii acasa fara o inghetata, de care vrei tu, sa nu zici ca sunt fata rea...)
Gata pauza de masa ca am de terminat brosele astea (si inca altele):



9 comentarii:

  1. Sint superbe, chiar daca au fost lovite necrutator de "flacara violet" aproape toate :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Am auzit ca s-a iscat nush' ce isterie legata de culoarea asta, numai ca eu nu ma mai uit de multa vreme la televizor. Si chiar daca m-as uita cred ca singura reactie ar fi: Da-i in pisici!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ai dreptate .Da-i in pisici!:))De mult n-am mai falosit expresia asta!Broselor nici nu le statea bine cu alta culoare...,sau poate le statea cu verde,da-s faine si asa.
    Zilele trecute am trecut si eu pe langa bucata de clisa prospat afumata,asa ca am curatat o ceapa putin atinsa de frig si...a vazut bunatatile sotul si le-a mancat,da eu nu ma las,mai pregatesc o tura,da vad ca-i face cu ochiul soacrei,asa ca i-o dau ei si abia a treia tura a fost amea:))).

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna,

    care sunt preturile la moviciuni?
    si:

    ai putea face o brosa personalizata? Adica sa desenezi imaginea de la avatarul meu?

    RăspundețiȘtergere
  5. Angi, eu nu injur, dar am gasit portita asta de scapare cu "pisicii", tre' sa ma descarc si eu cumva. Cand mai mananci clisa sa te gandesti si la mine, ca eu am gatato ieri :(

    RăspundețiȘtergere
  6. Lore, unele dintre moviciuni au "zburat", celelate pleaca in seara asta. Daca ai vreuna preferata zi-mi repede (pana in ora 17)si ti-o opresc. Pretul este de 10 lei/bucata + 8 lei taxa de expediere prin posta.
    Pot sa-ti fac o brosa cu poza de la avatar dar abia de saptamana viitoare (sa termin si eu comenzile legate de 1 si 8) . Sa-mi zici dimensiunea si sa-mi trimiti poza. Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  7. Ramane sa vb de brosa mea...dupa ce ai vreme!
    Pup! Multam

    RăspundețiȘtergere
  8. Da,Lore. Sa stii ca inca n-au plecat moviciunile, mai ai timp sa-mi zici daca-ti place ceva...

    RăspundețiȘtergere